Jestem stanowczo na NIE. Brak karteczek, do wpisywania zdarzeń, zamiast tego pocięte stare oferty:/ Kupony wypisz wymaluj paragony z supermarketu. Chaos w ofercie, żeby znaleźć under-over w hokeju muszę kilka razy wertować ofertę. Oznaczenia dziwne np. K29, co utrudnia Panią/ Panom wpisywanie zdarzeń, bo dłużej to trwa. Jakiś dziwny konkurs z niejasnymi zasadami, chodzi o te karty klienta czy coś, do końca nie wiadomo co jest do wygrania.
Macie racje, nie lubie tego buka, kartki jakies pociete i glowna wada to jak sie wejdzie do buka to ta oferta jest strasznie porozsypywana, nie tak jak w toto mixie kazdy meczu ułozony pod soba fajnie. Pozdrawiam
Heh a mi się podoba Karteczki czasem są do wpisywania, oferta ładnie wisi, oraz jest wypisana na tabliach. Tyle że faktycznie czasem coś znaleźć na tych kartkach jest trudno
Amciek nie wiesz co jest do wygrania? Zbierasz punkty stawiajać kupony, bodajże za 1zł postawiony jest 1pkt. Spis nagród wisi na szybie(bynajmniej u mnie). Tylko że słyszałem że koleś czeka na wieże albo na dvd pół roku
Ja tez mowiłem juz dzisiaj na Sb ze u mnie gościu chodzi od początku stycznia za czajnikiem i wciąż mają jakies przejsciowe kłopoty,a nalezy mu sie to za 7 tys punktów Za 1000 pkt dostajesz ta tygodniową gazetke gratis,to jedyne co dają.Na ten rok juz wogole nagrody nie sa ustalone. Jednak z naziemnych buków to najczesciej tam obstawiam bo mam najblizej, wogole tam zaczynałem przygode jakieś 7 lat temu,a to ze zdarzenia wpisuje sie na karteczkach pocietych jakos nie ma dla mnie zadnego znaczenia
Popularny w mniejszych miastach jako "Profs" zarabia na większości graczy na swich małych kursach.Ludzie nieświadomie grają zdarzenia za badziewne kursy, a wystarczylo by sobie założyć konto na necie, np.Betsson i czerpać korzyść z wysokich kursów.W oczy rzuca się również ich (uwaga w krzywym zwierciadle) wielkosć kuponów, wydaje im się że zaoszczędzą na papierze... Pozdrawiam.
Mimo wszystko z naziemnych bukow preferuje profka. Osobiscie nie przeszkadzaja mi pociete karteczki jak Wam, poniewaz najczesiej robie kupony wraz z numerami zdarzen w domu A to szczegol, ze konkurs z nagrodami zgapil od nich dosc popularny Toto- Syf, obsluga + wyglad lokalu, z tym to roznie bywa, zalezy od miasta, w Krakowie np. zaden profek nie przypadl mi do gustu, ale mimo wszystko tam chodze, z przyzwyczajenia, z sentymentu I latwiej moim zdaniem puscic kupon za wieksza kase niz w innych naziemnych (no moze poza Milllenium, ktore dosc czesto plajtuje )
Pragniemy poinformować, że w dniu 01.08.2007 rozpoczęła się zmiana oprogramowania w punktach przyjmowania zakładów firmy Profesjonał Sp. z o.o. Program będzie wprowadzany sukcesywnie na wszystkie PPZ-ty, w zwiazku z tym mogą się pojawić nieprzewidziane utrudnienia. UWAGA! Zmiana w info-numerach. Jako rekompensatę proponujemy Państwu wydruk darmowej oferty dziennej. Prosimy klientów o cierpliwość i wyrozumiałość.
Nowy program umożliwi: 1. wypłatę wygranych, niezależnie od miejsca zawarcia zakładu, wypłata będzie możliwa w każdym punkcie przyjmowania zakładów. 2. możliwość przygotowania e-kuponu przez internet. 3. nowe konkursy dla graczy (ranking stawek kursowych) 4. poszerzona oferta 5. udogodnienia w przeglądaniu oferty w Internecie (możliwość segregacji wg daty, dyscypliny, itd.) 6. wypłata wygranych do 20 min. po ogłoszeniu oficjalnych wyników 7. wyniki na żywo - najlepsze i najszybsze statystyki
Czy może ktoś z Was szczegółowo objaśnić mi , na czym polega tzw."zakład bezpieczny" w "Fortunie"? Niedawno "Fortuna" wprowadzila tę nowość ,a ja nie nie wiem jakie sa zasady .Z gory dziękuję.
Gra z ubezpieczeniem Fortuna wprowadziła zakład z ubezpieczeniem – w czeskiej wersji nazywa się on Mala Domu, w Polsce Bezpieczny Zakład zawiera się jak normalny AKO zakład (zakumulowany). W przypadku odgadnięcia wszystkich wyników spotkań, wygrywa się sumę wyliczoną przez normalne kursy danych wydarzeń. Jeżeli jednak źle wytypujemy wynik jednego spotkania i tak wygrywamy dziesięciokrotność swojego wkładu (wygrana jest wtedy obliczana jako iloczyn 90% stawki i wcześniej ustalonego "bezpiecznego" kursu dla tego zdarzenia).
Warunki zawarcia zakładu:
- przed zawarciem trzeba zgłosić, że chodzi o zakład Bezpieczny - minimalny całkowity kurs kuponu musi wynosić 200:1 - maksymalny kurs na pojedyńcze wydarzenie może wynieść 9:1
Gra z ubezpieczeniem Fortuna wprowadziła zakład z ubezpieczeniem – w czeskiej wersji nazywa się on Mala Domu, w Polsce Bezpieczny Zakład zawiera się jak normalny AKO zakład (zakumulowany). W przypadku odgadnięcia wszystkich wyników spotkań, wygrywa się sumę wyliczoną przez normalne kursy danych wydarzeń. Jeżeli jednak źle wytypujemy wynik jednego spotkania i tak wygrywamy dziesięciokrotność swojego wkładu (wygrana jest wtedy obliczana jako iloczyn 90% stawki i wcześniej ustalonego "bezpiecznego" kursu dla tego zdarzenia).
Warunki zawarcia zakładu:
- przed zawarciem trzeba zgłosić, że chodzi o zakład Bezpieczny - minimalny całkowity kurs kuponu musi wynosić 200:1 - maksymalny kurs na pojedyńcze wydarzenie może wynieść 9:1
Fortuna jako pierwszy bukmacher zaoferuje polskim Klientom legalne zakłady on-line! W dniu 24 stycznia 2012 roku firma uzyskała zezwolenie Ministra Finansów na prowadzenie zakładów w Internecie. Wyniki spotkań ulubionych drużyn on-line obstawiać można będzie jeszcze dzisiaj na stronie www.efortuna.pl.
Jak kiedyś zaczynałem zabawe z obstawianiem to tam grywałem ale to było hoho hoho i jeszcze troche nie było wtedy zbyt wielu opcji grania no i jeszcze STS był ze stacjonarnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group