jednak ja mam straszliwego pecha jeżeli dodaje jakieś typy na jakimkolwiek forum... no cóż jednak sie nie poddaję a to w końcu progresja więc może się przełamię w typowaniu na forum - mam nadzieję wyniki dzisiejszej mojej farsy dorzucę jutro pozdro
Wysłany: 2005-04-01, 20:00
prawdziwybrenno napisał/a:
Waciak napisał/a:
A jak Eisbaren przegra lub zremisuje to Ci dwa kupony wywali.I to samo z Frankfurtem i Karpatem.Nie lepiej było wybrać jakieś inne typki????
masz racje ale to jest progresja więc jak nie dzis to jutro pozdro Kärpät - Lukko Raum 3-0 Jokerit He - Hämeenlinn 5-3 czekam na niemiecką
Eisbaren przegrywa 1:0 a niby taki pewniak a zawodzi ale mam nadzieje ze sie wszystko odkreci i bedzie na jutrzejsze kupony Pozdrawiam zapraszam do siebie
I Spartak Mo - Amkar Perm 1 1,45 1-1 Sevilla - Numancia 1 1,4 1-0:P Dynamo Kyi - Metalurg Z 1 1,15 1-2 Albacete - Real Madri 2 1,65 jeszcze grają... Ako 3,85 stawka 45zl
II Fulham - Portsmouth 1 2,0 3-1 West Bromw - Everton X2 1,3 1-0 fuck Zenit Pete - Terek Groz 1 1,45 5-1 Atletico M - Mallorca 1 1,5 4-0 Ako 5,65 stawka 10zł
III Mouscron - Westerlo 2 2,75 Feyenoord - Alkmaar AZ 2 3,25 Barcelona - Betis Sevi 1 1,4 Dnepr Dnep - Vorskla Po 1 1,4 Doneck Sac - Kryvbas Kr X 5,2 Chernomore - Borisfen B 1 1,25 Farjestad - Frolunda 2 2,3 Ako 261 stawka 2 zł tragiczny cały dzień :evil:
I Slavia - Jablonec X2 1,92 Emmen - Go Ahead 1X 1,36 Trier - Duisburg 1X 1,4 Le Mans - Troyes 1X 1,17 Braga - Leiria 1X 1,1 Ako 4,7 stawka 50zł ew. wgrana 235zł
II Slavia - Jablonec 1X 1,1 Le Mans - Troyes X2 1,51 Emmen - Go Ahead X2 1,36 Trier - Duisburg X2 1,31 Braga - Leiria X2 1,83 Ako 5,4 stawka 20zł ew. wgrana 108 zł
III Slavia - Jablonec X 3,4 Emmen - Go Ahead X 3,15 Trier - Duisburg X 3,05 Le Mans - Troyes X 2,8 Braga - Leiria X 3,2 rozpis 3 z 5 stawka na kupon 2 zł łączna stawka 20zł ew.wgrana 545,10 zł
Jak dłużej będziesz się bawił w takie wyczyny to pewnie na długo funduszy ci nie wystarczy. Nie gniewaj się ale według mnie takie coś nie jest ani progresją ani tym bardziej żadnym systemem. Zostaw tę robotę bo szkoda nerwów, czasu i pieniędzy i niczego się tak chłopie nie dorobisz. Tylko bez obrazy bo to Twoja decyzja co robisz z własnymi pieniędzmi a ja tylko staram sie dobrze doradzić. Zacznij grać małe AKO za większą kasę jak masz fundusze do wydania albo wysyłaj kupony po 2zł na kilka meczy to może szybciej coś wygrasz. Pozdro
_________________ Rejestruj¹c siê na BetFair wpisz poni¿szy kod a ja w zamian s³u¿ê wszelk¹ pomoc¹ pocz¹tkuj¹cym graczom u tego buka.
Jak dłużej będziesz się bawił w takie wyczyny to pewnie na długo funduszy ci nie wystarczy. Nie gniewaj się ale według mnie takie coś nie jest ani progresją ani tym bardziej żadnym systemem. Zostaw tę robotę bo szkoda nerwów, czasu i pieniędzy i niczego się tak chłopie nie dorobisz. Tylko bez obrazy bo to Twoja decyzja co robisz z własnymi pieniędzmi a ja tylko staram sie dobrze doradzić. Zacznij grać małe AKO za większą kasę jak masz fundusze do wydania albo wysyłaj kupony po 2zł na kilka meczy to może szybciej coś wygrasz. Pozdro
spox ale ja naprawde wiem co to jest progresja, poza tym to czy sie dorobie czy nie yo zobaczymy później pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group