Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Systemy Bukmacherskie » Progresja na U/O
Zamknięty przez: BePe
2011-01-23, 17:46
Progresja na U/O
Autor Wiadomość
MareXX

Tematy: 18

Zakaz pisania
Ostrzeżeń: 1

Wysłany: 2006-07-21, 23:12    Progresja na U/O

Witam. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad progresją, którą można grać przez okrągły rok (co jest teoretycznie równe większym zyskom), każdego dnia w tygodniu i która nie niesie za sobą dużego ryzyka (choć to może źle powiedziane w przypadku progresji;]). Denerwujące jest to czekanie przez prawie caly tydzień, aż nasza drużyna zremisuje, a nawet najdokładniejsze analizy nie mogą nas uchronić przed czarnymi seriami be remisu - to jest sport i wszystko jest możliwe. Pewnie jako nie pierwszy wpadłem na pomysł stworzenia progresji na under/over, ktora glownie opieralaby sie na meczach pilkarskich, choc dobrze sprawowałaby się również w MLB. W pilcenoznej kursy na u/o wahają sie najczesviej pomiedzy 1.6-1.9, zaś w mlb czy nba prawie zawsze są równe i wynoszą okolo 1.8. Założeniem tej progrsji jest wybranie dwoch zdarzeń i obstawieniu w każdym z nich u/o. Kurs ogólny waha sie wtedy w granichach 3-3.60, a więc tak jak na remis w większości lig. Wg. mnie wytypowanie u/o na wybrane zdarzenia nie jest wcale takie trudne, gdyż pomagaja nam w tym tabele, różne statystyki itp. Maxymalny zysk zakladam na pierwszych 5-6 poziomach, stawki na poziomach dalszych mają pokryć nasze straty, tak, abyśmy wyszli na zero (dzieki temu nie ma na takich poziomach galaktycznych sum, a wygrana pokrywa wklad pienieżny ze wczesniejszych nieudanych poziomów). Ale czy typując w odpowiedni sposób u/o możemy przekroczyć 6 poziom progresji? Trzeba się chyba bardzo starać żeby go przekroczyć :zdegustowany:

Troche sie rozpisałem, ale po krótce przedstawie plusy takiej progresji:
-można grać codziennei co niesie za sobą większe zyski (ew. straty %-) )
-wysokie kursy
-najwyższe wygrane na niższych poziomach
-ogromy wybór zdarzeń do grania na u/o przez cały rok
-przy dobrej analizie nasza skuteczność może być bardzo wysoka, a grając zwykłą progresją na remis niestety jesteśmy "skazani" tylko na to co zrobi drużyna
-gdy gdzieś wyjedziemy, nie bedzie nas dluższy czas w domu nie musimy martwić sie o to że nie obstawimy remisu naszej drużyny w jakiejś kolejce, mozemy grać co chcemy i kiedy chcemy!

Jakie są wasze spostrzeżenia na ten temat? Taki rodzaj progresji chyba bardziej do mnie przemawia, pozdro czekam na opinie!

Ostatnio zmieniony przez MareXX 2006-07-21, 23:16, w całości zmieniany 1 raz  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

MareXX

Zakaz pisania

Wysłany: 2006-07-22, 08:18    

Tak przedstawialoby się wg. mnie najkorzystniejsze stawkowanie dla tej progresji na kolejnych poziomach:

Stawka:
5 +10zł
12 +20zł
24 +30zł
41 +40zł
66 +50zł
104 +60zł
126 +0zł
189 +0zł
283 +0zł
425 +0zł

Kwoty są oczywiście przykładowe i stworzone dla sredniego ako 3 (a czesto to ako jest wyższe). Obok stawki przedstawiony jest zysk na czysto na każdym poziomie. Jak widać na poizomach 1-6 mamy największy zysk i na każdym z tych poziomów wygrana na czysto wzrasta o 10zł. Zaś od 7 poziomu, na którym prawdopodobnie rzadko dane nam bedzie grać, wygrywamy tyle, zeby odrobić straty ze wczesniejszych nieudanych poziomów, a co za tym idzie zobaczcie jak powoli rosną stawki. Czekam na wasze komentarze!

Ostatnio zmieniony przez MareXX 2006-07-22, 08:53, w całości zmieniany 1 raz  

patab

Tematy: 10

Wysłany: 2006-07-22, 09:01    

Ja gralem tak juz dawno. Dwa undery na kuponie. I podnoszenie x2 na poczatku od stawki 2zl, pozniej od 10 zł. Powiem ze przynioslo mi to zysk pomnozylem kase 10-krotnie, ale pozniej przyszlo zla passa, 7 kuponow nie weszlo i stracilem wszytsko :lol: za 8 razem weszlo

http://www.trzesniow.prv.pl/

MareXX

Zakaz pisania

Wysłany: 2006-07-22, 09:11    

Dlatego dałem stawkowanie takie, a nie inne ;)

jacekb1
[Usunięty]

Zakaz pisania

Wysłany: 2006-07-23, 08:17    

Co do typów Under\Over,znam pewny serwis który typuje underki i overki i ma bardzo dobrą skuteczność,troszkę korzystałem z ich typów i przyniosło mi to zysk :] .

M4rine

Tematy: 2

Wysłany: 2006-07-23, 08:22    

Cytatneomarcin89 napisał/a:
znam pewny serwis który typuje underki i overki i ma bardzo

znasz i nie napiszesz? :krzeslo:

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-23, 08:29    

proszę bardzo www.prosoccer.gr

PS:Nie pisalem bo modzi ostatnio nie w humorze i za byle co ostrzeżenia wlepiają :przerazony: ,a za ten post moze tez dostane za jakies tam reklamowanie strony cz coś %-)

Van der Elk

Tematy: 24

Wysłany: 2006-07-23, 10:13    

Neo jak Prosoccer dobrze przewiduje under/over to... :lol: . Kiedyś 2 razy od nich wziąłem typ na undera który miał 90% wg nich i oczywiście wpadły overki %-) .

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-23, 18:56    

lk potypuj troszkę z prosoccer.gr a przekonasz się ze dobrze typują :] ,te 2 typy wzięte od nich przez Ciebie to był wypadek przy pracy ;)

pyza
Green Street Elite!!

Tematy: 58

Wysłany: 2006-07-23, 19:21    

lk potypuj troszkę z prosoccer.gr a przekonasz się ze dobrze typują :] ,te 2 typy wzięte od nich przez Ciebie to był wypadek przy pracy ;)

jesli Ci wchodzą to jesteś farciarzem, ja również brałem typy, czasami wchodziły, ale częściej nie, a te typy z największym procentowym prawdopodobieństwem były oczywiście oczywiste, niektore typy dobre, ale raczej odradzam :))

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-23, 19:34    

a znacie jakąś inną stronę ,która podaje typy??podajcie linki.

obst_C80

Tematy: 41

Wysłany: 2006-07-23, 19:35    

http://www.soccervista.com/

Tylko przy meczach kliknij na more to sie dowiesz wiecej o danym meczu.

Ostatnio zmieniony przez obst_C80 2006-07-23, 19:36, w całości zmieniany 1 raz  

jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2006-07-23, 19:43    

A ja wam polecam taki programik do statystyk:Sports Keeping,jest świetny :respekt:

obst_C80

Wysłany: 2006-07-23, 19:48    

A ja wam polecam taki programik do statystyk:Sports Keeping,jest świetny :respekt:

Jakich statystyk. Podaje jedynie tabelę, wyniki i graficzny obraz formy w sezonie... Nic wiecej...

Van der Elk

Tematy: 24

Wysłany: 2006-07-23, 20:11    

|Przejrzałem sobie skuteczność typów U/O w ostatnich dniach Prosoccera i wynosi ona ok. 50%. Jeżeli średni kurs na U/O wynosi 1,8, to prosoccer ma na 100% ujemnego yielda, czyli typuje słabiutko :)) . Jestem przekonany, że 3/4 naszego forum napewno nie ustępuje innym serwisom skutecznością typowania, chyba że tym serwisom, które mają jakieś szczególne informacje ;) .

wimar

Tematy: 4

Wysłany: 2006-08-18, 14:16    

CytatMareXX napisał/a:
zobaczcie jak powoli rosną stawki

No i wielka mi pociecha że wolno rosna stawki jak trzeba inwestować coraz wiecej po to tylko żeby odzyskać co się wcześniej postawiło. A 6 nietrafionych kuponów z rzedu to wcale nie takie duże "osiągnięcie"

wimar

Tematy: 4

Wysłany: 2007-02-07, 16:53    

CytatVan der Elk napisał/a:
|Przejrzałem sobie skuteczność typów U/O w ostatnich dniach Prosoccera i wynosi ona ok. 50%. Jeżeli średni kurs na U/O wynosi 1,8, to prosoccer ma na 100% ujemnego yielda, czyli typuje słabiutko :)) . Jestem przekonany, że 3/4 naszego forum napewno nie ustępuje innym serwisom skutecznością typowania, chyba że tym serwisom, które mają jakieś szczególne informacje ;) .

No ale typy PROSOCCERA na U/0 powyżej 66 sprawdzaja się z znacznie wyższym stopniu niż piszesz. A kursy na nie najczęsciej oscylują koło 1,7. Trzeba tylko wybrać typy z kursem który warto postawić.

obst_C80

Wysłany: 2007-02-07, 17:19    

Albo dawać odpowiednie stawki tak aby zawsze być na + jak typ wejdzie.

Pasek

Tematy: 5

Wysłany: 2007-02-07, 19:38    

Prosoccer U/O ? 75% szczegolnie 2 niemiecka ! Polecam. No i meksyk jak macie w ofercie. 75%+ i nie powinienes zajsc dalej niz do 3 poziomu. A jesli tak to polecam trojeczke 7/23/70% Lub inne modele bardziej lub mniej ofensywne.

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Bukmacherzy, Promocje i Systemy » Systemy Bukmacherskie » Progresja na U/O