Witam. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad progresją, którą można grać przez okrągły rok (co jest teoretycznie równe większym zyskom), każdego dnia w tygodniu i która nie niesie za sobą dużego ryzyka (choć to może źle powiedziane w przypadku progresji;]). Denerwujące jest to czekanie przez prawie caly tydzień, aż nasza drużyna zremisuje, a nawet najdokładniejsze analizy nie mogą nas uchronić przed czarnymi seriami be remisu - to jest sport i wszystko jest możliwe. Pewnie jako nie pierwszy wpadłem na pomysł stworzenia progresji na under/over, ktora glownie opieralaby sie na meczach pilkarskich, choc dobrze sprawowałaby się również w MLB. W pilcenoznej kursy na u/o wahają sie najczesviej pomiedzy 1.6-1.9, zaś w mlb czy nba prawie zawsze są równe i wynoszą okolo 1.8. Założeniem tej progrsji jest wybranie dwoch zdarzeń i obstawieniu w każdym z nich u/o. Kurs ogólny waha sie wtedy w granichach 3-3.60, a więc tak jak na remis w większości lig. Wg. mnie wytypowanie u/o na wybrane zdarzenia nie jest wcale takie trudne, gdyż pomagaja nam w tym tabele, różne statystyki itp. Maxymalny zysk zakladam na pierwszych 5-6 poziomach, stawki na poziomach dalszych mają pokryć nasze straty, tak, abyśmy wyszli na zero (dzieki temu nie ma na takich poziomach galaktycznych sum, a wygrana pokrywa wklad pienieżny ze wczesniejszych nieudanych poziomów). Ale czy typując w odpowiedni sposób u/o możemy przekroczyć 6 poziom progresji? Trzeba się chyba bardzo starać żeby go przekroczyć
Troche sie rozpisałem, ale po krótce przedstawie plusy takiej progresji: -można grać codziennei co niesie za sobą większe zyski (ew. straty ) -wysokie kursy -najwyższe wygrane na niższych poziomach -ogromy wybór zdarzeń do grania na u/o przez cały rok -przy dobrej analizie nasza skuteczność może być bardzo wysoka, a grając zwykłą progresją na remis niestety jesteśmy "skazani" tylko na to co zrobi drużyna -gdy gdzieś wyjedziemy, nie bedzie nas dluższy czas w domu nie musimy martwić sie o to że nie obstawimy remisu naszej drużyny w jakiejś kolejce, mozemy grać co chcemy i kiedy chcemy!
Jakie są wasze spostrzeżenia na ten temat? Taki rodzaj progresji chyba bardziej do mnie przemawia, pozdro czekam na opinie!
Ostatnio zmieniony przez MareXX 2006-07-21, 23:16, w całości zmieniany 1 raz
Kwoty są oczywiście przykładowe i stworzone dla sredniego ako 3 (a czesto to ako jest wyższe). Obok stawki przedstawiony jest zysk na czysto na każdym poziomie. Jak widać na poizomach 1-6 mamy największy zysk i na każdym z tych poziomów wygrana na czysto wzrasta o 10zł. Zaś od 7 poziomu, na którym prawdopodobnie rzadko dane nam bedzie grać, wygrywamy tyle, zeby odrobić straty ze wczesniejszych nieudanych poziomów, a co za tym idzie zobaczcie jak powoli rosną stawki. Czekam na wasze komentarze!
Ostatnio zmieniony przez MareXX 2006-07-22, 08:53, w całości zmieniany 1 raz
Ja gralem tak juz dawno. Dwa undery na kuponie. I podnoszenie x2 na poczatku od stawki 2zl, pozniej od 10 zł. Powiem ze przynioslo mi to zysk pomnozylem kase 10-krotnie, ale pozniej przyszlo zla passa, 7 kuponow nie weszlo i stracilem wszytsko za 8 razem weszlo
Co do typów Under\Over,znam pewny serwis który typuje underki i overki i ma bardzo dobrą skuteczność,troszkę korzystałem z ich typów i przyniosło mi to zysk .
PS:Nie pisalem bo modzi ostatnio nie w humorze i za byle co ostrzeżenia wlepiają ,a za ten post moze tez dostane za jakies tam reklamowanie strony cz coś
lk potypuj troszkę z prosoccer.gr a przekonasz się ze dobrze typują ,te 2 typy wzięte od nich przez Ciebie to był wypadek przy pracy
jesli Ci wchodzą to jesteś farciarzem, ja również brałem typy, czasami wchodziły, ale częściej nie, a te typy z największym procentowym prawdopodobieństwem były oczywiście oczywiste, niektore typy dobre, ale raczej odradzam
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem majÂą ci , co grzejÂą puche doÂżywotnie, a Twoje problemy sÂą do ch*** niepodobne"
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2006-07-23, 19:34
a znacie jakąś inną stronę ,która podaje typy??podajcie linki.
|Przejrzałem sobie skuteczność typów U/O w ostatnich dniach Prosoccera i wynosi ona ok. 50%. Jeżeli średni kurs na U/O wynosi 1,8, to prosoccer ma na 100% ujemnego yielda, czyli typuje słabiutko . Jestem przekonany, że 3/4 naszego forum napewno nie ustępuje innym serwisom skutecznością typowania, chyba że tym serwisom, które mają jakieś szczególne informacje .
No i wielka mi pociecha że wolno rosna stawki jak trzeba inwestować coraz wiecej po to tylko żeby odzyskać co się wcześniej postawiło. A 6 nietrafionych kuponów z rzedu to wcale nie takie duże "osiągnięcie"
_________________ Czy jeÂżeli mojego psa oblezÂą pchÂły mam obawiaĂŚ siĂŞ ogÂłoszenia niepodlegÂłoÂści budy?
|Przejrzałem sobie skuteczność typów U/O w ostatnich dniach Prosoccera i wynosi ona ok. 50%. Jeżeli średni kurs na U/O wynosi 1,8, to prosoccer ma na 100% ujemnego yielda, czyli typuje słabiutko . Jestem przekonany, że 3/4 naszego forum napewno nie ustępuje innym serwisom skutecznością typowania, chyba że tym serwisom, które mają jakieś szczególne informacje .
No ale typy PROSOCCERA na U/0 powyżej 66 sprawdzaja się z znacznie wyższym stopniu niż piszesz. A kursy na nie najczęsciej oscylują koło 1,7. Trzeba tylko wybrać typy z kursem który warto postawić.
_________________ Czy jeÂżeli mojego psa oblezÂą pchÂły mam obawiaĂŚ siĂŞ ogÂłoszenia niepodlegÂłoÂści budy?
Wysłany: 2007-02-07, 19:38
Prosoccer U/O ? 75% szczegolnie 2 niemiecka ! Polecam. No i meksyk jak macie w ofercie. 75%+ i nie powinienes zajsc dalej niz do 3 poziomu. A jesli tak to polecam trojeczke 7/23/70% Lub inne modele bardziej lub mniej ofensywne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group