Wysłany: 2009-02-02, 16:19 Propozycje na dzień 04.02.2009
Typy wraz z analizami
Jeżeli piszecie analizy tutaj w WK to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, ponieważ uzna, że jest zawartość merytoryczna jest słaba.
Buffalo Sabres - Toronto Maple Leafs typ: 1 kurs: 1,80 2009-02-05 01:35 Expekt
peffka Obie drużyny ostatnio w kratkę, a nawet trochę więcej porażek niż wygranych. Co najbardziej mnie przekonało żeby postawić na Sabres? Fakt iż Toronto grało spotkanie u siebie 12 godzin temu A hokeiści Buffalo mieli dzień przerwy. Myślę że to będzie miało duży wpływ na gre. Do tego Buffalo ostatnie 6 spotkań grało na wyjeździe, i całkiem nieźle grali. Każdy pewnie pamięta jak rozjechali Edmonton 2-10. Ostatni mecz u siebie zagrali z Carolina 18 stycznia, i wygrali 3-1. Po takiej przerwie powracają na własną halę, no i oczywiste że będą chcieli wygrać. Toronto, tak jak pisałem zagrało dziś w nocy z Floridą, i nie najlepiej im poszło bo przegrali po dogrywce 3-4. Zawalili sobie 3tercję, którą przegrali 0-2. Obrona Toronto bez Kaberle,duże osłabienie. A w ofensywie Sabres super strzelec Thomas Vanek, do tego Derek Roy i Jason Pominville i o wynik nie ma się co martwić Vanek 2, Roy 1 i po meczu W bramce Toronto może nie zobaczymy podstawowego bramkarza - V.Toskali, może po tym dzisiejszym meczu gdzie pokonali go aż 4 razy, zrobią mu przerwe, i postawią na Joseph'a a to chyba nie będzie najlpeszy ruch Tak jak napisałem, najbardziej przekonało mnie to że Toronto gra bez dnia przerwy, a gospodarze mieli przynajmniej jeden dziej odpoczynku. Do tego jak popatrzeć na ostatnie 10 spotkań obu drużyn to lepiej grali hokeiści Buffalo Rożnicę pomiędzy drużynami również widać w ogólnej tabeli, gdzie Buffalo ma o 10 pkt. więcej.
Los Angeles Clippers - Orlando Magic Typ: 2 (handicap -12,5pkt) Kurs: 1.85 Buk: Bet-at-home Godzina: 1:05
W nocy kolejna seria meczów w NBA. W Orlando miejscowe Magic zmierzą się z outsiderem ligi, najsłabszym zespołem, Los Angeles Clippers. Orlando w tym sezonie spisuje się bardzo dobrze, na 47 spotkań wygrali 36, natomiast LA na 48 meczów wygrali zaledwie...dziesięć.
Magic w ostatnich 15 pojedynkach przegrali tylko czterokrotnie: na wyjeździe z Toronto 108-102 i Miami Heat 103-97, u siebie z Bostonem 90-80 oraz z Dallas Mavericks 105-95. Gospodarze meczu bilans u siebie wynosi 18-5 czyli wygląda to bardzo dobrze. Najlepszym punktującym zawodnikiem Orlando jest D. Howard, który średnio zdobywa 20-30 oczek w każdym meczu.
Los Angeles w ostatnich piętnastu meczach ulegli aż. 13 razy co jest katastrofalnym wynikiem, myślę, że nie godnym by występowali w tej lidze Ostatnie zwycięstwo Clippers odnieśli 23 stycznia z także słabym Oklahoma City 107-104. Wtedy to skutecznością popisał się Gordon, zdobywając aż 41 punktów. Natomiast ostatni zwycięstwo jako gość outsider rozgrywek odniósł... 19 grudnia wygrywając z Indianą Pacers po dogrywce 117-109.
Tak więc jak widać Los Angeles Clippers spisuje się w tegorocznych rozgrywkach fatalnie, jest to najsłabsza drużyna i myślę, że możemy się spodziewać pogromu. ESPN daje aż 87% szans na zwycięstwo gospodarzy Orlando Magic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group