Wysłany: 2005-03-22, 18:27 prosze o wytłumaczenie systemów gry 2z3 itp!
czesc wam~!!!!moze to wam sie wyda głupie ale chciałbym was prosić o wytłumaczenie mi systemów gra 2z3, 3z4 itp!!nie rozumiem pewnej sprawy: jak mam2z3 to: mecz A mecz B mecz C stawka minimalna 3zł AB kurs1 AC kurs1 BC kurs1 czy za A mozna postawić kilka meczy czy tylko jeden??bo jak jeden to trzeba kurs minimu 2 zeby sie zwróciło!! i jak to zapisac na kartce??
_________________ nie wygrywa ten kto nie gra!!!$$$!!!$$$
Wysłany: 2005-03-22, 19:30
Mecz A Wisła GKS typ 1 kurs 2,0 numer z listy kursowej 901 Mecz B Ruch - Cracovia 1 kurs 1,5 numer z listy kursowej 902 Mecz C Polska Ukraina 1 kurs 10,0 numer z listy kursowej 903 Masz przykład do profa - dajesz panience w okienku kartkę : 901 1 902 1 903 1 i mówisz 2z3 .... babo... za 3 złote
do ręki dostajesz kupon z zakładami AB z AKO 2,0x1,5 AC z AKO 2,0x10,0 BC z AKO 1,5x10,0
Możesz zamiast 1 meczu postawić cały blok zakładów np. A 901 1 902 1 903 1 B 904 1 c 905 1 906 1 dajesz panience kartę i mówisz 2z3... babo... za 3 zlote Blok A ( musisz trafić wszystkie spotkania ) ma AKO kurs 901x902x903 itd.
nie zapomnij jednak powiedzieć z namysłem .... babo - przynosi szczęście
własnie o to mi chodziło!dzieki serdeczne!!!!!a jeszcze jedno pytanie za A moze byc kilka meczy!!!to za B musi być tyle samo??czy może być jeden?i np A 1mecz kurs 1.5 2mecz 1.5 B 1 mecz 1.5 2 mecz 1.5 c 1 mecz 1.5 2 mecz 1.5 jak obliczyc kurs w przypadku trafienia AC??przemonożyc wszystkie kursy z bloków A i C?? i słyszałem ze sie stawka rozbija ?? jak w 2z3 stawiam za 3zł to jak sie stawka rozbija??
jak wymonożyc kurs w przypadku trafienia wszystkich meczy??wszystkie kursy czy kursy z dwóch bloków??
spox!a jak liczyc kurs w przypadku trafienia wszystkich bloków??bo słyszałem ze wtedy 2 bloki w których są najwyższe AKO!czy to prawda?czy wszystkie bloki??
Gramy systemem 3 spotkania po kursie minimum 1,6 za 100 PLN Zalozylem ze kazde spotkanie ma taki sam kurs 1,6 -------------------------------------------------------------------------------------------- ## System 2/3 - 3 kupony (AB/AC/BC) Skoro 3 kupony to (100 / 3 = 33,33zl) Na kazdy kupon stawiasz 33,33 PLN
Masz do wygrania: 2/3 ( 0.00zl ) ( 85.32zl ) (255,96zl ) -------------------------------------------------------------------------------------------- Gdybys jednak gral normalnie przy 3 trafieniach wygrywasz 409,60zl
Sam decydujesz ile chcesz wygrac i jaki stawiasz sobie margines bledu: =================================================== XXXXX|___1___|____2___|____3___- Ilosc trafionych typow =================================================== - 2/3 - ( 0.00zl ) ( 85.32zl ) (255,96zl ) - Grajac kurs razy stawka - (409,60zl ) ===================================================
Wejdą mi 2 mecze z A 3 mecze z B i żaden z C to ile wygrywam?I czy wogóle wygrywam założmy że Stawką jest 30zł a kursy są po 1,5zł??
Tego rozpisu to jakos nie rozumiem, prosty czlowiek jestem A1/A2/A1 - o co biega ? Kumam za to cos takiego: AB AC BC trafiasz 2 mecze A i B czyli wiadomo wchodzi ci AB a reszta z C do kosza lub inne mozliwosci C i B czyli BC a kupony z A do kosza A jak wchodza ci A, B i C to zgarniasz AB+AC+BC=zysk
Wysłany: 2005-04-14, 16:12
vebnaster napisał/a:
Jaga_bks napisał/a: Załóżmy gram systemem 2z3 A 1 A 2 A 1
B 1 B 1 B 2
C 1 C 1 C 2
Wejdą mi 2 mecze z A 3 mecze z B i żaden z C to ile wygrywam?I czy wogóle wygrywam założmy że Stawką jest 30zł a kursy są po 1,5zł
Tego rozpisu to jakos nie rozumiem, prosty czlowiek jestem A1/A2/A1 - o co biega ? Kumam za to cos takiego: AB AC BC trafiasz 2 mecze A i B czyli wiadomo wchodzi ci AB a reszta z C do kosza lub inne mozliwosci C i B czyli BC a kupony z A do kosza A jak wchodza ci A, B i C to zgarniasz AB+AC+BC=zysk
Jemu chodzi chyba o to że w jednym bloku masz pare zdażeń.
_________________ ••• FC Bayern MĂźnchen & AS Roma•••
Mniejsza o to ja rozumiem na swoj prosty sposob, jak kazdy rozumie po swojemu a zawsze chodzi o to samo to jest dobrze Nie zawsze kazdy umie cos wytlumaczyc tak by inny zrozumial
Wysłany: 2005-04-17, 17:19
Jaga_bks napisał/a:
Mam pytanie...czy przy dawaniu rozpiski meczów dla baby zza lady w STS kupon pisze załozmy tak:
Czarni-Biali 1 A Zółci-Czerwoni 2x A Zieloni-Niebiescy x B Brązowi-Szarzy 1x C Różowi-Pomarańczowi 2 C
moge tak rozpisac? to jest 2z3 ? bo w kalkulatorze kazdy mecz to inna litera... ??
Aha i jezeli dodaje Pewniaki i jakis wtopi to cały kupon do dupy?
to o czym mówisz jest to cos na styl 2/3 nazywa sie to "4" (Profesjonał) własnie ona wystepuje z pewniakami co do czystego systemu 2/3 jest tylko wytypowanie Trzech zdarzeń gdzie co najmniej musisz trafić dwa zdarzenia aby co nie co „wygrać” Pisze w cudzysłów bo nie zawsze zwrot będziesz miał poniesionych kosztów, musisz zwracać uwagę aby kurs był zbliżony do 2. A to, o czym mówicie to jest blokowy system 2/3 .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group