Ostatnio zastanawiałem się , czy istnieją jakieś pokerowe zabobony. Podobno osoba , która wygrywa pierwsze rozdanie przy swoim stoliku, nigdy nie wygra całego turnieju. Niektórzy jako cardprotectorów używają szczęśliwych amuletów, na turnieje przychodzą ubrani w specyficzne koszule bądź marynarki . Czytałem też kiedyś artykuł w CP , gdzie mowa była o jakimś gościu, którego nie można było dotknąć przed turniejem, bo bankowo karta w tym dniu nie będzie sprzyjać. Czy znacie też podobne zwyczaje, może sami macie jakieś "rytuały". Ja mam jeden taki : zawsze jak betuje to lewym kciukiem muskam brzeg nizszej karty. Zapraszam do dyskusji.
Ja mam jeden, moze nie tyle przesad, co, jakby to ujac, pewnik do przegranej... Jak gadam w trakcie gry z dziewczyna, czy to przez telefon czy gg czy nie daj Bog jest ze mna w tym samym pokoju, to kasa wycieka jak woda przez palce.
A tak na serio, przesady sa, byly i beda praktycznie wszedzie.
W pokerze nie mam przesądów, ale np. w bukmacherce mam, że jak nikomu nie powiem o moim kuponie (zazwyczaj ciekawym) to duża szansa, że wejdzie a jak pochwale się to już nie ma opcji żeby wszedł.
Może nie jestem jakimś tam wytrawnym pokerzystom, i może to nie jest przesąd ale od dłuższego czasu zauważyłem że jak gram w pokera to przegrywam
Tak serio mam ostatnio syndrom Rivera że tak można nazwać co bym miał na ręce to nie wiem jakim cudem koleś i tak wyciągnie kartę która usadowi go że jest w domu a ja w czarnej dupie. NP na mojego fula pokazuje pokera Dzisiaj też irytacja gram sobie turka na bluff j8 na łapie flop j82 high stack all in sprawdzam pokazuje AA czyli dobra nasza turn t river 2
Ja mam jeden, moze nie tyle przesad, co, jakby to ujac, pewnik do przegranej... Jak gadam w trakcie gry z dziewczyna, czy to przez telefon czy gg czy nie daj Bog jest ze mna w tym samym pokoju, to kasa wycieka jak woda przez palce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group