Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Kosz » Typ Yourbet » Pt [16.03.2007] 20:00 ŁKS-Widzew
Zamknięty przez: IwanKSG
2007-03-16, 22:35
Pt [16.03.2007] 20:00 ŁKS-Widzew
Autor Wiadomość
IwanKSG
Górnik Zabrze

Tematy: 164

Wysłany: 2007-03-15, 22:48    Pt [16.03.2007] 20:00 ŁKS-Widzew

Lodz LKS - Widzew Lodz 16.03.2007 - 20:00
typ:x 3,2 Bwin

Wielkie derby Łodzi. Wg mnie dla każdych spotkań derbowych najsprawiedliwiejszym wynikiem byłby remis. Wierze, że w tym przypadku tak będzie. Ostatnie spotkanie Widzew przegrał z BOT-em GKS-em Bełchatów, aż 3:0. We wcześniejszym meczu padł bezbramkowy remis.
ŁKS odnotował dwa zwycięstwa. Obydwa po 1:0 z Łęczną oraz z Pogonią Szczecin. W derbach rozegranych na stadionie Widzewa, to Widzew był górą i zwyciężył 2:1. W ostatnich 5meczach tych zespołów padły 3remisy. Czy ten mecz również będzie na remis? Mam nadzieje. Typ jak najbardziej polecam.

Wynik:0:0 :t:

Ostatnio zmieniony przez IwanKSG 2007-03-16, 22:35, w całości zmieniany 1 raz  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

jokerwf

Tematy: 19

Wysłany: 2007-03-15, 23:06    

wszystko możliwe w tym meczu .. ale ja większe szanse daję łks i na nich postawię .. przemawia za nimi atut własnego boiska , aktualna forma i mimo wszystko lepsza kadra..

duncan

Tematy: 301

Wysłany: 2007-03-16, 07:30    

Cytatjokerwf napisał/a:
ja większe szanse daję łks i na nich postawię

ŁKS nie wygrał w derby z Widzewem od 10 lat, a na swoim boisku ostatnio ostatnio zwyciężył w 1992 roku. Jak stawiac to według mnie x2 ;)

PieKo

Tematy: 14

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2007-03-16, 07:32    

to tymbardziej można stawiać na ŁKS,przy tej formie i lepszej kadrze którą posiadają,mogą się wreszcie przełamać,przecież nic nie trwa wiecznie.

jokerwf

Wysłany: 2007-03-16, 07:43    

Cytatduncan napisał/a:
Cytatjokerwf napisał/a:

ŁKS nie wygrał w derby z Widzewem od 10 lat, a na swoim boisku ostatnio ostatnio zwyciężył w 1992 roku. Jak stawiac to według mnie x2 ;)

akurat to jest dla mnie najmniej ważną rzeczą .. nie ma co patrzeć w przeszłość tylko na to co jest teraz , a w tym momencie łks jest zespołem po prostu lepszym ( patrz : tabela ) .. I kurs ~2 jak dla mnie jest bardzo kuszący ..

duncan

Tematy: 301

Wysłany: 2007-03-16, 09:16    

Cytatjokerwf napisał/a:
Cytatduncan napisał/a:
Cytatjokerwf napisał/a:

akurat to jest dla mnie najmniej ważną rzeczą .. nie ma co patrzeć w przeszłość tylko na to co jest teraz , a w tym momencie łks jest zespołem po prostu lepszym ( patrz : tabela ) .. I kurs ~2 jak dla mnie jest bardzo kuszący ..

Nie będe tu się upierał, bo to są derby i każdy wynik jest możliwy. Ale proszę, nie pisz o tabeli w przypadku takiego meczu :lol: , bo to jest dziś akurat rzecz najmniej istotna. Nie będę Ci tu przytaczał wielu przykładów, kiedy to drużyny te dzieliła w tabeli przepaść, dzieliła je też przepaść kadrowa, a derby wygrywała ta niby słabsza i to na boisku tej niby mocniejszej. Wspomnę tylko rok 1997 i inaugurację rundy wiosennej na stadionie Widzewa, inaugurację właśnie meczem derbowym. Co się dzieje? Naszpikowany gwiazdami, jak na polskie warunki Widzew, Widzew, który grał w LM, Widzew, który wygrał w Warszawie 3:2 w chyba najlepszym w historii polskiej ekstraklasy spotkaniu, nie umie sobie poradzić z przeciętnym wtedy ŁKS-em. Miało być wysokie zwycięstwo, a tu Danielewicz w 85 minucie ładuje brame na 0:1. I Widzew jest bezradny, Widzew jest upokorzony, porażka tym bardziej gorzka, że Widzew jest w tym meczu rzeczywiście drużyną słabszą, mimo że papierki, statystyki itp. itd. wskazują coś zupełnie innego. I to była właśnie ta ostatnia wygrana biało-czerwono-białych. Bo taka jest właśnie specyfika meczy derbowych, szczególnie tak prestiżowych jak ten. Tabela tu naprawdę nie ma nic do rzeczy! Powtarzam wynik meczu jest sprawą otwartą, ja kierując się tym, że ŁKS ma jakiś kompleks Widzewa ostatnio przychylałbym sie raczej do x2. Po prostu wykorzystując prawo serii, licząc, że ta seria dziś się nie skończy. I to koniec mojej polemiki w tym temacie. W przypadku spotkań Widzewa nie jestem obiektywny, choć czasem próbuje, a już dziś w ogóle mi o to trudno. Wynik jeszcze raz mówie może być każdy, ale na pewno w przypadku takiego meczu argumentem nie może byc aktualna sytuacja w tabeli.

jokerwf

Wysłany: 2007-03-16, 09:38    

Cytatduncan napisał/a:
Wynik jeszcze raz mówie może być każdy, ale na pewno w przypadku takiego meczu argumentem nie może byc aktualna sytuacja w tabeli.

pozycja w tabeli w dużym stopniu odzwierciedla możliwości drużyny w danym czasie.. a seria z poprzednich lat NIC nam nie mówi o aktualnej dyspozycji .. derby to derby i wiadomo,ze obie drużyny będą się bardzo starały.. ale jakoś nie potrafie się doszukać żadnych atutów przemawiających za widzewem ,które wynikały by z obecnej formy.. zobaczymy wieczorem jak będzie ..

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Kosz » Typ Yourbet » Pt [16.03.2007] 20:00 ŁKS-Widzew