Siatkówka – puchar wielkich mistrzów Spotkanie: Polska – Kuba Typ: Kuba ( -1.5seta) Kurs: 2.00 Data i godzina: 19.11.2009 07:30 Bukmacher: Betsson
Pierwszy mecz Polacy rozegrali z wydawałoby się słabszą drużyną – Japonią. Pozycja faworyta tego spotkania nie sprawiła jednak, że mecz został przez biało czerwonych wygrany i w pierwszym spotkaniu siatkarskiego turnieju mistrzów przegrywamy na otwarcie tej imprezy 2:3. Gra Polski nie kleiła się wczoraj zdecydowanie. Przez pewien okres spotkania na parkiecie błyszczała chyba największa gwiazda polskiej reprezentacji – Bartosz Kurek, siatkówka jest jednak grą zespołową i okazało się to za mało na solidnie grającą Japonię. Problemy z dobrym rozegraniem na pewno mogą dać się we znaki drużynie Daniela Castellaniego, kiedy przyjdzie im się zmierzyć w drugim spotkaniu z jeszcze lepszą drużyną Kuby. Niestety, mimo, że jestem wielkim fanem naszego zespołu nie upatrywałbym tutaj naszej wygranej. Kuba to ostatnio bardzo niedoceniany zespół o wielkim potencjale, który na pewno przy tak słabej dyspozycji polskiego zespołu uwidoczni się na tablicy wyników. I choć chciałbym stawiać odwrotnie to niestety na ten dzień i ten turniej mój typ to pewne zwycięstwo drużyny Kuby.
Nie było gdzie więc podam moją propozycje na dziś tu: Sant´Orsola Asystel Novara - Günes Vakifbank Istanbul 1 1,55 Buk: Bet-at-home
ANALIZA:
Dziś o 20.30 dojdzie do rewanżu między Włoszkami a Turczynkami. W 1 meczu wygrały te pierwsze na bardzo trudnym terenie 3-1. Włoszki można śmiało powiedzieć są już jedną nogą w następnej rundzie LM. Potrzebują do tego tylko 2 setów. Lecz sądzę że gospodynie nie wyjdą z taką myślą , po prostu będą chciały udowodnić kto jest lepszy i uważam że uda się to drużynie naszpikowanej gwiazdami. Kurs na to spotkanie trochę mi zdziwił ponieważ spodziewałem się dużo mniejszego , no ale cóż trzeba skorzystać , i postawić na pogromczynie Polskiego zespołu z Dąbrowy Górniczej, które wyeliminowane zostały bardzo łatwo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group