Cash games include all real money cash games, including jackpot games.
Raked hands played on separate stakes will not be added Raked hands played on different tables of the same stake will be added.
Example: If you play 18 hands on a $.50/$1.00 limit table and 22 hands on a $2.00/$4.00 limit table, you will earn 11 points (for the 20 at $2.00/$4.00).
PokerStrategy to naprawde super strona i serdecznie ja polecam. Zarejestrowalem sie tam 3 miesiace temu i od tego czasu udolo mi sie ugrac na party poker ponad 840 dolarow! odradzam korzystania z tutaj przedstawionych odpowiedzi, poniewaz bez wiedzey podstawowej szybko przegramy nasz kapital startowy, ktory dostalismy w prezencie od PokerStrategy.
Czytajcie artykuly i odwiedzajcie treningi na zywo!!! Poker to nie ruletka, w ktorej da sie w ciagu jednej minuty podwoic stawke. Poker to gra strategiczna w ktorej liczy sie cierpliwosc i dyscyplina. Odradzam rowniez od szybkiego wyplacania kasy bo to nie ma po prostu sensu.
Co do PokerStrategy to stronka naprawde genialna, WARTO!
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2007-07-25, 13:42
Ciesze sie, ze taka osobistosc jak szef PS raczyla odwiedzic i napisac cos na Naszym forum Przede mna nic sie nie ukryje, ale udawac zwyklego uzytkownika to tez trzeba umiec, popracuj nad tym
Wysłany: 2007-08-08, 09:28
Witam
Wczoraj pomagalem 2 osobom rozwiazac quiz, dlatego dodalem ok 30 pytan, kilka pytan sie powtarza Niedlugo troche pozmieniam w temacie PokerStrategy, sa nowe zasady, nowy wyglad, a na partypoker "nowa" rejestracja. Sprobuje znalezc troche wolnego czasu, aby to wszystko update'owac...
Wysłany: 2007-08-09, 10:21
Cytat:
PokerTracker i PokerAce za darmo!
W nagrodę za ugrywanie Partypoints udostępniamy Wam za darmo wysokiej klasy oprogramowanie do pokera, które ułatwia Wam grę!
Członkowie PokerStrategy mogą otrzymać dwa przydatne pokerowe programy (warte ok 80$) za darmo!
Chociarz nie jest to nowością sądze, że warto jest o tym wspomnieć. Od dawna intnieje bardzo wielu użytkowników PokerStrategy, którzy nadal nie wiedzą o tej specjalnej ofercie!
Każdy użytkownik, który ugra 500$ rake (ok. 1000Rh) dostanie za darmo licencje i klucz do programów: PokerTracker i PokerAce.
GLH: Gdy ugracie 100 Partypoints dostaniecie od nas licencję na GLH - Fish Finder. Tym narzędziem możecie wyszukiwać słabych graczy na stołach PartyPoker.
PokerTracker/PokerAce: Po tym gdy ugracie 500$ Rake dostaniecie automatycznie na Wasz adres e-mail licencję na program PokerTracker i PokerAce. Możecie potem używać tych programów z wszystkimi dostępnymi opcjami.
Wysłany: 2007-08-10, 16:09
Tak jak myslalem, ze cos sie stanie po wizycie Naszego kolegi nogare Poprosili Nas, abysmy usuneli pytania z odpowiedziami, nie mam zamiaru sie spierac ze strona niemiecka i dlatego dzisiaj wieczorem wielki quiz zostanie usuniety. Dlatego niekiedy bede mogl pomoc rozwiazac quiz, ale tylko aktywnym uzytkownikow forum. Zreszta zachecamy do czytania artykulow i samodzielnego rozwiazywania quizu
Witam, mam pewien problem z którym nie jestem w stanie sobie poradzić. Otóż gdy tylko zobaczyłem tę promocję 150$ od PokerStrategy od razu postanowiłem z niej skorzystać, nie wiem tylko czy wszystko dobrze zrozumiałem...
Dostałem 50$, i miałem nimi ugrać 400 PartyPoints aby dostać kolejne 100$, moje 400 PartyPoints ugrałem już ponad dwa tygodnie temu, a nadal nic nie dopisało się do mojego konta ?? Co mam zrobić ? Mój bonus wygasa 12.10.2007 aktualnie mam 402 PartyPoints. Co mam zrobić, aby nie stracić tego bonusa ??
Szalu moge dostac przez ten quiz czy ktos bedzie tak dobry i pomoze mi go rozwiac? Prosze o kontakt na gg 2234923 badz google talk godroutin@gmail.com nie daje sobie z nim rady ;/ Zostala mi ostatnio proba czytalem wszystkie artykuly i nie wiem co robie zle!
Jest jakiś kontakt z ludźmi z PS poza tymi ticketami? Po zdaniu quizu zdeaktywowali mi konto i chciałbym się dowiedzieć co i jak? Niby te tickety wysyłam ale chyba odpowiedź można sprawdzić po zalogowaniu. Jkaby ktoś miał jakiegoś maila do kogoś z załogi PS to byłbym wdzięczny za podanie albo tutaj albo na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group