5. Dla każdej pary zostanie założony osobny temat, w którym należy podać 10 dowolnych typów w ciągu tygodnia z oferty centrebet. Osoba, której AKO (iloczyn trafionych kursów) trafionych typów będzie wyższe przechodzi do kolejnej fazy konkursu i tak do wyłonienia zwycięzcy (w przypadku 64 osób będzie to 7 tygodni). AKO liczymy do dwóch miejsc po przecinku, w przypadku takiego samego wyniku liczy się kolejne miejsce po przecinku.
Czy taki typ jest poprawny, czy muszę dopisać, że punkty zostaną odjęte NOH? Pytam, bo chcę się upewnić, a mam wątpliwości, czy mogę edytować, natomiast pisanie nowego posta to ewentualność .
Czy taki typ jest poprawny, czy muszę dopisać, że punkty zostaną odjęte NOH? Pytam, bo chcę się upewnić, a mam wątpliwości, czy mogę edytować, natomiast pisanie nowego posta to ewentualność .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group