wczoraj bylem przekonany ze juz mi sie nie uda zagrac typow, bo nic w ofercie unibetu nie bylo. zdziwilem sie bo na kilka minut przd polnoca pojailo sie kilka typow. wybralem jeden z nich. z powodu remontu w domu musze pisac z laptopa, na ktorym nie wiem gdzie jest opcja screenu ( mam laptopa ze szwedzka klawiatura),dlatego postanowilem sie zalogowac i zagrac ten typ, zeby miec dowod. po zalogowaniu sie typow juz nie bylo i nie ma az do tej pory. nie wiem czemu, ale moze cos sie uibetowi popsulo? bo to troche dziwne ze nawet teraz ( rano) nie ma kursow.
tak jak pisalem dowodu nie mam, bo zanim zdołalem go zrobic typy zniknely. dlatego jesli moje slowa nie wystarcza to trudn, dajcie minus. ja juz tak naprawde o nic w tym konkursie nie gram, bo mam za duze straty, wiec po co mialbym oszukiwac?
ja mam zasrzeżenia co do 3 kolejki. wg mnie jeden z typów mcflowera powinien być rozliczony jako minus. Chodzi o kobiecy debel z 29 czerwca. Mcflower dał na duet petrova/sands, a wygrały przeciwniczki. Link:http://www.wimbledon.org/en_GB/scores/cmatch/15wd.html
piszę o tym, bo zmienia to wynik naszego pojedynku.
Szkoda, że sam mcflower tego nie zgłosił, no ale cóż...
wczoraj bylem przekonany ze juz mi sie nie uda zagrac typow, bo nic w ofercie unibetu nie bylo. zdziwilem sie bo na kilka minut przd polnoca pojailo sie kilka typow. wybralem jeden z nich. z powodu remontu w domu musze pisac z laptopa, na ktorym nie wiem gdzie jest opcja screenu ( mam laptopa ze szwedzka klawiatura),dlatego postanowilem sie zalogowac i zagrac ten typ, zeby miec dowod. po zalogowaniu sie typow juz nie bylo i nie ma az do tej pory. nie wiem czemu, ale moze cos sie uibetowi popsulo? bo to troche dziwne ze nawet teraz ( rano) nie ma kursow.
tak jak pisalem dowodu nie mam, bo zanim zdołalem go zrobic typy zniknely. dlatego jesli moje slowa nie wystarcza to trudn, dajcie minus. ja juz tak naprawde o nic w tym konkursie nie gram, bo mam za duze straty, wiec po co mialbym oszukiwac?
Przy okazji przepraszamy za wszelkie niedociągnięcia z naszej strony w szczególności za pomyłki przy rozliczaniu czy opóźnienia w aktualizacji tabeli. Ale jest też inne życie niż tylko konkurs
świetny konkurs, świetna organizacja za co w szczególności brawa należą się prowadzącym całą zabawę. Dzięki za rywalizacje. Gratulacje dla zwycięzców, a dla pokonanych słowa otuchy. Szlifujcie formę, bo mam nadzieję, w przyszłości będą kolejne edycje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group