jak nie zrobilem bledu to za GP Chin nalezy mi sie 25 pkt a dodane mam chyba 23 pkt... zielone znaczki omsknely sie w dol ale wynik total na podliczeniu mam 25, prosze ew poprawic
W regulaminie jest napisane: "zwlekanie z rozliczeniem dłużej niż 48h będzie karane ujemnymi punktami" W związku z tym mam pytanie: Od którego momentu zaczynamy liczyć te 48h? Od końca wyścigu czy od momentu podania wyników czy jeszcze inaczej?
Wysłany: 2010-05-12, 19:46
Chyba nie zrozumiałeś pytania na które odpowiedziałem oraz nie rozumiem Twojego tonu pod moim kierunkiem.
W regulaminie napisałem, że "zwlekanie z rozliczeniem dłużej niż 48h będzie karane ujemnymi punktami"
I tutaj wszystko się zgadza, gdyż pierwsze wyścigi starałem się rozliczać mniej więcej po 48h. Tematy automatycznie zamykałem i podliczałem punkty. Kto nie podliczył ten miał ujemne punkty.
Jako, że w życiu różnie bywa w ostatnim czasie nie miałem czasu podliczać wyników po 48h, a co za tym idzie temat dalej zostawiałem otwarty.
Tak więc skoro ja się spóźniałem z wywiązaniem swoich obowiązków, dawałem też okazję, aby "spiochy" mogły podliczyć o ile nie zapominały o tym.
Wyobraź sobie jakby to wyglądało gdybym zamykał tematy po 48h, a tabelę zamieszczał po kilku tygodniach. To tylko zabawa nie ma się co unosić chłopie...
Wysłany: 2010-05-13, 12:50
Na zakończenie powiem Ci, że zamysłem tego punktu w regulaminie nie było wyłapywanie "spiochów" tylko w jakiś sposób motywowanie do szybszego rozliczenia... dałem 2 doby bo wydaje mi się, że nie jest to oni za mało ani za dużo... niektórzy mają wiele zajęć i pytali czy nie będzie problemu jak rozliczą po 48h, gdy temat będzie jeszcze otwarty (czyli bez tabeli), więc powiedziałem, że nie ma problemu, bo chyba nie chodzi tutaj o to aby karać, lecz sam życzę sobie jak i Wam, aby do top16 weszły te osoby, które naprawdę dobrze typują, a nie przez to, że pracują do godziny 18 i nie mogą zdążyć z podliczeniem, co za tym idzie odpadają z zabawy bo zabrakło im właśnie tych odjętych punktów...
Podając wyniki z GP, to wkradł Ci się lekki błąd, mianowicie:
Cytat:
2. Podium konstruktorów (kolejność ma znaczenie) : RB, Ferrari, Renault
Otóż nie powinno być tak! Wiem, pośpiech najprawdopodobniej Tobą kierował i przed Renault dałeś Ferrari, choć powinno być odwrotnie. Mimo, że mały błąd, ale.. ile zmienia!
Nie wiem czy wam wiadomo, że Schumacher został przesunięty na 12 pozycję za niedopuszczalne wyprzedzanie na ostatnim okrążeniu. Zatem para nr 6. Rosberg-Schumacher 1 a nie 2 jak jest podane w wynikach na stronie. Chyba trzeba będzie to poprawić bo takie są oficjalne wyniki.
W podliczeniu użytkownika robercik453 jest błąd przy rozliczaniu kuponu F1 z oferty sponsora - Button nie zdobyl punktów w Monaco - kupon nie powinien być zaliczony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group