Niestety wyjezdzam i nie bede wstanie podac typow, wiec mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial za zle jak typy za mnie poda Zielas88 ( oczywiscie typy uzgodnie z nim telefonicznie).
Wysłany: 2010-07-14, 15:40
Nie bawiłem się w podlcizanie, bo nie mam za bardzo czasu, dałem tylko info kto awansował... proszę o posprawdzanie czy oby na pewno się wszystko zgadza
Wysłany: 2010-08-05, 07:53
Witam Mam pytanie odnosnie podliczenie punktow w mojej parze. Moj rywal mcy dodal sobie 3pkt za sklad zwycieskiego podium, ale nie trafil zwyciezcy. Mi sie wydaje, ze powinno byc bez punktow sobie tak wlasnie policzylem majac identyczny sklad zwycieskiego podium?
wielkie dzięki za miłe słowa, chyba mogę dziś świętowac z Vettelem dzięki konkursowi każdy wyścig był bardziej emocjonujący. Gratuluję wszystkim i Chomikowi za świetną organizacje.W przyszłej edycji proponuje dodanie np."najszybszego okrążenia".
A co do spraw organizacyjnych.Kasa w postaci bonusu na Gamebookers czy tak jak widze pieniążki na MooneyBookers ?
Wysłałem dzisiaj po raz drugi maila do pershinga i raz do BePe, ale nie mam zapisane w wysłanych, że PW poszło. Nie wiem co się dzieje. W razie jakby nadal nie doszły PW napiszcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group