hehe pytalem, bo jednak po pierwszej kolejce nie bylo szans ze serbia awansuje, pozniej nagle wygrali z niemcami i szanse byly duze bo mieli wygrac ze slaba australia, a tutaj nagle kangury wygraly i dupa moj kupon nie wjdzie
Mam takie pytanie - czy jak zagrałem zakład, że Niemcy wygrają MŚ, to czy ewentualnie będę mógł zagrać kontrę (np. w finale zagrać przeciwko Niemcom) lub podczas turnieju grać jeszcze na nich w pojedynczych spotkaniach?
Wysłany: 2010-06-28, 10:18
tygrys01 - podal zaklad laczony awans Holandi + Brazyli
TAKICH ZAKLADOW NIE MOZNA LACZYC w Bet-at-home, wiem bo mam tam konto i gram caly czas MS i awansow sie nie da laczyc w fazie pucharowej (boja sie ze straca kase chyba).W grupach bylo mozna laczyc.
a wg.regulaminu kupony musza byc takie aby byly akceptowane na zywo w Bet-at-home !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Wysłany: 2010-07-01, 09:52
Kolejny gracz sam sie pogrąża !!!
silweck podal kupon gdzie łączy 2 mecze na awanse, ktory znow jest niedopuszczalny. Bet-at-home tego nie akceptuje. Nie akceptuje tego regulamin konkursu takze.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group