cos mnie sie juz na mózg zarzuca dwa razy podałem typy sadzac ze nie podawałem jeszcze w czwartym etapie prosze usunąc oczywiscie ten drugi post z typami
[ Komentarz dodany przez: Stomil: 2010-06-22, 08:41 ] zrobione dobrze ze odrazu napisałes
W sumie dobre pytanie. Ja rozliczam czerwone jak zolte, mysle ze taki zamysl byl podstawa tego punktu w regulaminie. Zreszta nie kojarze sytuacji, zeby byla od razu czerwona, z reguly to byly dwie zolte, a wtedy chyba wszystko jasne...
No właśnie w meczu RPA - Urugwaj były dwie żółte kartki i jedna od razu czerwona dla Khune i jest policzone jako under, więc by wynikało, że kartka, to kartka
Rzeczywiscie w meczu RPA-Urugwaj poszla czerwona bez mydla . W tej sytuacji kartka czerwona nie jest i nie bedzie liczona.
Kiedys spotkalem sie z taka akcja, ze pilkarz majac juz zolta na koncie brutalnie faulowal i sedzia, zamiast dac druga zolta jak to sie z reguly w takich przypadkach robi, dal od razu czerwona. Wtedy ja do statystyk uwzglednie wylacznie ta pierwsza zolta kartke. Na szczescie statystyki na fifa.com dokladnie to pokazuja
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Przypominam ze miedzy 4 a 5 etapem bedzie mało czasu na podanie typow, poniewz 4 etap konczy sie o godzinie 22:30 dnia 25.06, więc typy na 5 etap pojawią sie o godzinie 23:00 i bedzie mozna podawać je do godziny 16:00 dnia 26.06 tak wiec bedzie to zaledwie 17 godzin. Przypominam to po to by nie było potem żadnego płaczu że ktoś nie wiedział i takie tam inne dziecinne pisanie. !!!!!!!
Cześć typow z IV etapu podliczona, koncowke czwartej strony dokoncze dzis pozniej, lub jutro rano. Tabela na pewno jutro bedzie. Duzo typow - malo czasu, stad poslizg.
Sprawdzajcie czy nie ma bledow w podliczeniach, u siebie i u sasiadow
Edit. Taka prosba do typujacych:
Nie uzywajcie pogrubien, kursyw czy innych tego typu glupot w postach z typami, bo to strasznie przeszkadza w efektywnym i szybkim rozliczaniu typow. Nie upiekszajcie tego na sile, im prosciej tym lepiej. Klikacie w pierwszym poscie BePe opcje "Cytuj", dajecie swoje propozycje, "Podglad" aby sprawdzic czy wszystko zatypowane dobrze a nastepnie "Wyślij".
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Ostatnio zmieniony przez chmielu 2010-06-29, 09:15, w całości zmieniany 1 raz
Jest dobrze powinienes miec 1pkt, jako, ze za HT/FT daje 2 punkty jesli dokladnie zgadza sie z wynikiem (a nie polowicznie), podobna kwestia opisana jest wyzej w pytaniach przez Stomila. Poza tym 0 goli i 3 kartki, trafiles tylko linie goli, wiec 1 pkt.
W sprawie ewentualnych bledow podawajcie od razu linki do swoich typow.
Ostatni etap podliczony. Tabela jak zwykle po 14:00 jak wroce z pracy, ale wyniki sa na tyle male, ze latwo zobaczyc kto zgarnie nagrody. Oficjalne info wieczorem. Poki co sprawdzajcie i zglaszajcie ewentualne pomylki.
Ostatni etap podliczony. Tabela jak zwykle po 14:00 jak wroce z pracy, ale wyniki sa na tyle male, ze latwo zobaczyc kto zgarnie nagrody. Oficjalne info wieczorem. Poki co sprawdzajcie i zglaszajcie ewentualne pomylki.
Jeszcze nie ma podliczonego wszystkiego... opanuj się trochę. Po podliczeniu 2 dni na ewentualne reklamacje, wtedy wysyłam listę i kasa do 5 dni roboczych będzie.
Tak sie sklada, ze mamy 2 userow na 1.miejscu (podobnie z 6. i 9. miejscem), stad mysle, ze jakas dogrywka na piesci czy gole klaty bedzie ew. na typy :nuuudaaaa: Ale ta kwestie zostawiam BePe i Stomilowi.
Gratuluje zwyciezcom, piekna walka do samego konca, oby wiecej takich konkursow, szkoda ze MŚ sa tak rzadko
A u reszty wszystko jasne, nie ma co liczyć skoro nagrody wiadomo jakie każdy otrzyma. Gratuluje zwycięzcom oraz pozdrawiam tych, którym niewiele do szczęścia mimo wszystko zabrakło. Tym razem ja przyfarciłem, następnym razem kto inny. Pozdro
Chyba za bardzo na serio wzieliscie ten moj post z dogrywka Ale ja jestem tylko "od tabelki", kwestie nagrod i ostatecznych roztrzygniec zostawilem Wam drodzy organizatorzy
Ze swej strony pragne uronic lezke nad swoim 11.miejscem
Gratki seboes, znakomicie pokazales sie w konkursach, teraz czekamy na jakies pro-analizki
pozdro all.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group