Każdy uczestnik musi mieć konto gracza w Tobet jeszcze przed przystąpieniem do konkursu - w przeciwnym wypadku wygrana nie zostanie dopisana do jego konta gracza
No ja właśnie odnośnie tego Naprawdę policzycie ilość, a nie jakość?
Przecież gdyby ktoś trzasnął np. zapowiedź MŚ jako analizę (taką w miarę rzetelną) to będzie to chyba bardziej wartościowe niż nawet kilka pomniejszych analiz meczów, prawda?
Tak tylko z ciekawości pytam, bo nie wiem jeszcze jak z czasem.
Wysłany: 2010-06-13, 08:11
Mam prosbe do moderatora zeby w 2 etapie usunal moj 1 post z typami poniewaz zapomnialem podac typy ostatniego meczu, ale w ponizszych poscie zacytowalem i skorygowalem. Z gory dziekuje
Mozemy liczyc na jakies male podsumowanie poszczegolnych etapow? Jak cos moge pomoc w rozliczaniu typow, nieco wiecej czasu wolnego w robocie mam ostatnio Jakby co PW.
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group