Spartak Moscow - MSK Zilina 1X2 Chelsea FC - Olympique Marseille under/over 2.5 AFC Ajax - AC Milan 1X2 Schalke 04 - Benfica Lisboa handicap (1:0) Valencia CF - Manchester United 1X2 Lech Poznan - RB Salzburg 1X2 Manchester City - Juventus FC under/over2.5
Czy w przypadku meczu Schalke - Benfica nie powinien ten handicap być rodzaju (0:1) ??
zapewne nie można zmienić w tym momencie typu na 2 kolejkę ? przejrzałem temat i okazuje się że już jedna osoba wcześniej typowała identycznie, co powoduje że jestem bez szans już teraz
Prawdopodobienstwo trafienia takiej kolejki wynosi zapewne przynajmniej jak 1 do 100...O ile nie wiecej... Takze jeszcze troche poczekamy na zwyciezce:)
być może, ale w tej kolejce jest szansa, że ktoś zgarnie kasę. Jak tak popatrzyłem to zostało już niedużo opcji żeby nie trafić (np.: 211; 221; xxx; x1x; x2x; 2xx; 222; 2x1). szanse ok 65% na wygraną przez kogoś (tak mi się wydaje, jestem humanistą). ale wszystko jest możliwe. ja osobiście wolałbym +10 do kolejnej
w 8 kolejce nie lepsze naprawdę takie mecze dobiera BePe, że trafić wszystkie to na farcie jedynie. w tej jeszcze z naszej kopanej 3 spotkania jak ktoś trafi to respekt pochwałka się będzie należała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group