W takim razie moze jedno Ci odblokują. Tylko wybierz to które zakładałeś na poprawne dane...inaczej nie wypłacisz...
Nie chcą odblokować, a konta oba miałem na poprawne dane .. Stwierdzili, że w regulaminie jest punkt, że mogą zablokować i zamknąć konto nawet bez żadnych informacji, a ja złamałem regulamin dublując konto i tyle .....
_________________ Życie to sztuka wyboru . . . . Tak samo jak bukmacherka, tylko od Ciebie zależy co wybierzesz . . .
Nagrody zostały już przekazane na Wasze konta graczy. Informacja odnośnie użytkownika sprinter_1989:
Cytat:
Nagrody wypłacone oprócz nagrody dla zwycięzcy, który jest wykluczony z naszego serwisu za wielokrotne otwarcie kont gracza w celu wyłudzenia bonusów.
Szkoda, że nie pisałeś o tym wcześniej - trochę to niepoważne brać udział w konkursie sponsorowanym przez firmę, gdzie ma się zablokowane konta. Przez Ciebie przepadła najwyższa nagroda - a mógł ją wygrać ktoś inny.
Nagrody zostały już przekazane na Wasze konta graczy. Informacja odnośnie użytkownika sprinter_1989:
Cytat:
Nagrody wypłacone oprócz nagrody dla zwycięzcy, który jest wykluczony z naszego serwisu za wielokrotne otwarcie kont gracza w celu wyłudzenia bonusów.
Szkoda, że nie pisałeś o tym wcześniej - trochę to niepoważne brać udział w konkursie sponsorowanym przez firmę, gdzie ma się zablokowane konta. Przez Ciebie przepadła najwyższa nagroda - a mógł ją wygrać ktoś inny.
Konto zablokowali mi dwa dni temu to po pierwsze, po drugie jeśli wyłudziłem jakieś bonusy niech powiedzą jakie, gdyż nigdy nie wpłacałem ani nie wypłacałem gotówki do nich ani od nich ;] ... więc to tak dla uzupełnienia ...
_________________ Życie to sztuka wyboru . . . . Tak samo jak bukmacherka, tylko od Ciebie zależy co wybierzesz . . .
Każdy będzie się wykręcał ale prawda zawsze jest taka, że żaden buk nie zamyka kont bez powodu
No tak był powód: miałem dwa konta - proste. Widocznie dla nich to wystarczający powód żeby zamknąć konta. Bo ciekawe jak można coś "wyłudzać" jak się nie wpłacało ani nie wypłacało ani grosza ... Czyli to wyłudzanie bez zysku, ciekawe może i tak bywa ... Chyba że kiedyś zakręciłem jakieś spiny na dwóch kontach darmowe i wygrałem na którymś z kilka centów, okej przyznaje się może i tak było nie wiem ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group