Przypominam, że w przypadku nagród specjalnych (5x50 PLN) należy założyć konto z naszego linku i bannera oraz złożyć depozyt w Sportingbet. Narazie 8 rejestracji i 2 depozyty - a nagród 5
Przypominam, że w przypadku nagród specjalnych (5x50 PLN) należy założyć konto z naszego linku i bannera oraz złożyć depozyt w Sportingbet. Narazie 8 rejestracji i 2 depozyty - a nagród 5
• Wśród wszystkich osób, które założą konto w Sporitngbet z naszego linku lub bannera oraz złożą pierwszy depozyt (dowolny) rozlosujemy 5 nagród w wysokości 50 PLN każda. Losowanie odbędzie się poprzez system Lucky Users.
Założonych zostało 10 kont, z czego tylko 4 z depozytem więc szanse na dodatkowe 50zł są duże - polecam wpłacić
Właściwie w konkursie mogło by startować 128 osób bo zainteresowanie jest bardzo duże, choć w sumie pewnie wiele osób przegapi eliminacje więc 64 może okazać się jednak dobre Czy typy w eliminacjach mogą się powtarzać z innymi userami? To znaczy nie chodzi mi o wszystkie typy bo nie chce mi się sprawdzać kilkudziesięciu postów by sprawdzać czy ktoś już typował dane spotkanie tak jak ja
Długo by to trwało a nigdy jeszcze wszyscy nie brali udziału w eliminacjach... Typy mogą się powtarzać, trudno by było wśród tylu osób aby każdy podawał inne
No też sądzę że zapewne 1/3 zapomni podać typy w eliminacjach szczególnie, że można podawać do jutra i pewnie wielu przeoczy ten fakt i będzie płacz i zgrzytanie zębami w piątek w tym wątku ...
Wybaczcie, ze nie podalem typow w eliminacjach... Pracowalem do poznej nocy i zupelnie zapomnialem o konkursie. Tak to jest jak sie przeklada wszystko na pozniej
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Wybaczcie, ze nie podalem typow w eliminacjach... Pracowalem do poznej nocy i zupelnie zapomnialem o konkursie. Tak to jest jak sie przeklada wszystko na pozniej
Zgłaszam ten sam problem i mam prośbę do Administratora o możliwość przedłużenia podawania typów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group