Mam pytanie odnośnie nagród. W regulaminie pisze, że w czasie trwania całego konkursu można tylko raz wygrać, a za drugim razem trzeba wpłacić depozyt. Czy to dotyczy też wygranych w innych konkursach? Czy jeśli ktoś dostał nagrodę w innym konkursie organizowanym przez Tobet(powiedzmy w konkursie NBA albo w jakimś konkursie organizowanym przez inne forum), to czy może zgarnąć nagrodę w konkursie F1?
Nie ma znaczenia jaka nagroda i gdzie - liczy się wygrana w Tobet. Teraz tak jest w Tobet, wygrasz w innym miejscu i dostaniesz normalnie nagrodę, to jeśli ponownie wygrasz w innym nawet miejscu to masz nagrodę jako bonus od depozytu.
Nie wiem czy wiecie ale już w tą sobotę są kwalifikację, a w niedziele wyścig, więc może któryś z prowadzących założył by jakiś temat do oddawania typów?
Zawsze było typowanie samego wyścigu i przy tym pozostaliśmy...
podawane pary będą po kwalifikacjach, aby każdy mógł zobaczyć ich wyniki i być na równi z innymi.
Zastanawiamy się jeszcze nad inną opcją podawania typów, ale jeżeli coś zmienimy to prawdopodobnie od następnego GP. Na pewno na chwile obecną zostaje typowanie tylko wyścigu.
Jakos kiedys bylo, ze jesli dwaj kierowcy beda niesklasyfikowani to wygrywa ten, ktory przejechal wiecej okrazen... Wiec wydaje mi sie, ze jesli uwazasz, ze ktorys z zawodnikow nie dojedzie to dajesz w parze na jego przeciwnika. Ale to Chomik musi potwierdzic.
Przy podawaniu miejsc zawodników można podać, że ktoś będzie niesklasyfikowany ? Czy jednak musi to być jakieś miejsce ?
oczywiście możesz dać typ że nie dojedzie wtedy zdobywasz 10 punktów jak nie ukończy lub 0 jak ukończy
b@rto dobrze piszesz, ale to jezeli chodzi o pary w miejscach można podać miejsce, jak i to że nie dojedzie z tym, że przy typowaniu że nie dojedzie nie ma marginesu błędu więc albo zdobędziesz 10 albo 0 punktów
patryk05011 napisał/a:
ja chciałem już dodać pościk z typami do konkursu, ale w Tobet nie ma jeszcze kursow na jutrzejsze gp... ;/ wiec trzeba jeszcze troche poczekac grr.
zawsze można podawać typy bez kuponu, niestety zmniejsza to szanse na wygraną. Jest to pierwsze GP i dzisiaj zobaczymy jak Tobet stoi z ofertą na F1, jezeli będzie ona uboga to na pewno wprowadzimy jakieś zmiany
oke spoxik a jeszcze mam pytanie co do tego kuponu :d zeby on był brany pod uwagę muszą wejść w nim wszystkie typy jakie w nim umieścimy ? czy tutaj wyglada to jakos inaczej ??
oczywiście kupon jest zaliczony jeżeli każdy typ wejdzie nalezy pamiętać aby kupon był zagrany według "zasad" (czyli typy nie mogą się pokrywać). Kupony z typami pokrywającymi się będą unieważniane. Jest to dosyć częsty problem z poprzednich edycji i w tej pewnie też się takie kupony pojawią no ale liczę, że będzie mniej błędów
na każde GP będę otwierał temat i w nim wszyscy podajecie... zrobiłem temat moderowany więc nie będziecie mogli widzieć typów innych. Posty odkryję po wyścigu abyście mogli podliczyć swoje typowania
Troche lipa ze tak powiem, kiedy oni chca wstawic oferte? w nocy czy jak:P Niestety wychodze niedlugo i do wyscigu nie bede mial dostepu do neta. Mysle ze trzeba by pomyslec nad jakims rozwazaniem, np brac typy z innego buka albo po prostu zlikwidowac ten punkt z kuponem:d
Troche lipa ze tak powiem, kiedy oni chca wstawic oferte? w nocy czy jak:P Niestety wychodze niedlugo i do wyscigu nie bede mial dostepu do neta. Mysle ze trzeba by pomyslec nad jakims rozwazaniem, np brac typy z innego buka albo po prostu zlikwidowac ten punkt z kuponem:d
Grzechu podawaj śmiało typy bez kuponu, za chwilkę zaedytuję i odpuścimy podawanie kuponu w tym GP i możliwe, że w następnych tez nie będzie...
ewadona, jak się dowiem to napiszę, ewentualnie BPL da znać z tego co się orientuję to w każdą środę po wyścigu będą wypłacane nagrody i do środy wszystko ma być potwierdzone, czy ktoś bierze nagrodę czy nie. Więc chyba od razu będzie trzeba złożyć depo. W każdym bądź razie Michał przyjdzie i powinien jasno wyjaśnić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group