Ostatni konkurs(sam turniej główny), trwał od początku lutego do końca maja - tak więc 4 miesiące. Można się spodziewać, że w tej edycji będzie podobnie.
_________________ Jesli nie mowie nic, to znaczy, ze nic nie chce mowic, te?
Jak się ma sprawa z walkowerami?...gdyż Cvetkovska którą obstawiłem oddała mecz walkowerem bez rozegrania nawet gema.Typ liczy się jako nietrafiony czy został anulowany?
Jak się ma sprawa z walkowerami?...gdyż Cvetkovska którą obstawiłem oddała mecz walkowerem bez rozegrania nawet gema.Typ liczy się jako nietrafiony czy został anulowany?
przeczytaj regulamin i będziesz wiedział
Przeczytałem i nic się nie dowiedziałem... Jest zapis odnośnie kreczu a nie ma słowa o walkowerze...więc?
przeczytaj regulamin i będziesz wiedział
Przeczytałem i nic się nie dowiedziałem... Jest zapis odnośnie kreczu a nie ma słowa o walkowerze... Rozumie,że mecz liczy się jako nie odbyty i mam prawo do typu zastępczego,czy może się mylę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group