Jeżeli w 7 rundzie nie zapadną decydujące rozstrzygnięcia, to w piątek jest runda dodatkowa grana na "neutralnym terenie". Zasady jak w sezonie zasadniczym.
_________________ Życie bez muzyki byłoby monofoniczne
Jako, że odpadłem dzisiaj z rywalizacji to chciałbym napisać parę zdań
Konkurs bardzo dobrze zorganizowany oraz dobrze prowadzony(z resztą jak zwykle). Mimo, że nie interesuję się zbytnio hokejem to po tym konkursie przyznam, że częściej zacząłem stawiać europejskiego hoka...z różnym skutkiem Zawsze miło sprawdzić się w innych dyscyplinach niż futbol.I taka mała uwaga, jeżeli będzie kolejna edycja to będzie trzeba zmniejszyć ilość kolejek w rundzie zasadniczej, bo jednak za długo ona trochę trwała.Reszta na 5+
Dzięki za kolejny dobry konkurs
Dobra robota DreamT i chmielu, aby rozliczać tyle typów(szczególnie w rundzie zasadniczej) to trzeba mieć zdrowie
PS. Ponieważ uczestnicy obu par zajmowali te same pozycje po sezonie zasadniczym, więc o rozstawieniu decydowały lokaty w tabeli ogólnej sezonu zasadniczego.
_________________ Życie bez muzyki byłoby monofoniczne
Prawie nie zmieściłem się do PO, ale jak już mi się to udało to musiałem wygrać Oczywiście żartuje sporo szczęścia miałem w samym finale jak i we wcześniejszych rundach.
Świetnie przeprowadzony konkurs, szczególnie brawa za tą pierwszą faze, gdzie tych typów do rozliczenia było bardzo dużo. Taka propozycja co można by było zmienić w następnych edycjach to zacząć PO od 16 nie od 8 bo różnice punktowe w obu grupach były bardzo nie duże, a sam konkurs 59 kolejek trwa w tamtym momencie aż 12 tygodni i chyba warto nagrodzić tych co brali udział awansem do następnej rundy.
Powodzenia w następnych edycjach. A za ten konkurs wielkie brawa dla organizatorów bo konkurs przeprowadzony rewelacyjnie, no i wygrałem to też wpływa na ocenę konkursu
Gratulacje dla zwycięzców krakena, Rakowiaka1921 i konkola. Także brawo dla prowadzących konkurs za dobrze wykonaną robotę i fajny konkurs. Powodzenia w przyszłym sezonie.
Także dziekuje za ten konkurs... przyniósł wiele pozytywnych emocji Dziekuje organizatorom i uczestnikom, a szczególnie andrzej1ros'owi za to ze przy stanie 3:0 dla mnie (w meczu o trzecie miejsce) doprowadził ostatecznie do wyrównania i rundy dodatkowej Wielkie Emocje
konkol - za łatwo byś miał przy 3-0 jakbyś od razu wygrał a tak to przynajmniej miałeś mały dreszczyk emocji na koniec ale i tak mnie załatwiłeś w dogrywce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group