Cytatdarecki522 napisał/a: Cytatdarecki522 napisał/a: Cytatdarecki522 napisał/a: 1 typ //21,11.2011/21.00/ tenis Novak Djokovic [SRB] vs Tomas Berdych [CZE] typ 1 kurs 1,36
2 typ//22.11.2011/12,30 siatkowka Omichka [W] vs Fakel Novy Urengoi [W] typ 1 kurs 1,37
3 typ//23.11.2011/18.00 koszykowka Olympiakos vs Bilbao Basket typ 1 kurs 1,28
4 typ//24.11.2011/17.00 hokej Rosenborg vs Stavanger typ 2 kurs 1,25
[ Komentarz dodany przez: Chomik: 2011-11-23, 13:49 ] prosiłem, aby zapoznać się ponownie z regulaminem przed tą fazą... za wszystkie 4 typy masz po -2 Gość typuje kursy 1,5 bądź wyższe
Faktycznie popelnilem blad ale mysle zepowinienem miec po -0,50 za kazxdy typ i mam pytanie czy moge postawic inny typ na czwarty dzien pojedynku bo mecz sie jeszcze nieodbyl.Czekam na pozytywna odpowiedz i przepraszam za zamieszanie
Ze względu, że tenisa już nie ma, a z ofertą na sporty zimowe jest bardzo kiepsko, robimy to na następującej zasadzie... zamiast tenisa/sportów zimowych wybieracie jedną z pozostałych dyscyplin które są w regulaminie i typujecie
czyli w fazie poniedziałek-piątek może powtórzyć się jedna dyscyplina a sobota-niedziela na takich samych zasadach, czyli typujecie dowolne sporty z regulaminu
co prawda runda już trwa, ale widzę, że tenisa nikt nie typował, więc wprowadzamy to od chwili obecnej, abyście mieli szanse na walczenie o nagrody dodatkowe
ja rowniez chcialem podziekowac za bardzo sprawnie przeprowadzony konkurs administracji i modetorom oraz pogratulowac zwyciezcom. p.s kiedy lista zostanie przekazana do 10bet?
Ja też dzięki za konkurs. Nawet nie myślałem, że dotrwam do finału szczerze pisząc. Ogólnie fajna zabawa. Konkurs przeprowadzony bez żadnych problemów. Podziękowania dla prowadzących, dobra robota panowie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group