Swego czasu był też tego typu konkurs bodaj sponsorem był Betsafe. Pomysł jest dobry ale myślę, że można by było zmniejszyć początkowy budżet z 10 000j na 1000 Dlaczego ? Bo 10 000j to dużo. Źle się to liczy i mało czytelnie wygląda. 1 000j to dobra ilość
Może mi ktoś powiedzieć jak są rozliczane krecze w tenisie?? Postawiłem wczoraj 1000j na Granollersa,który skreczował w 2 secie przegrywając pierwszego. Mam zwrot czy przegrałem.
Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to postaram się zawsze na koniec tygodnia w niedzielę zrobic małe podsumowanie tak żeby każdy miał wgląd jak sprawa się przedstawia
witam! Wczoraj trafiłem mecz Charlton-Sheffield jednakże zapomniałem podać daty i godziny...Zaliczyłem kupon jako trafny,ale ze względów braków formalnych proszę o Państwa opinię!
Dokładnie jak adi0984, pisze - nie zakładacie nowych tematów tylko w tym samym rozpoczynacie nowy miesiąc Oczywiście najpierw trzeba podliczyć poprzedni miesiąc przed podaniem typów w nowym miesiącu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group