I kolejka 20-22.01 II kolejka 23-26.01 III kolejka 27-29.01 IV kolejka 30-02.02 V kolejka 03-05.02 VI kolejka 06-09.02 VII kolejka 10-12.02 VIII kolejka 13-16.02
6.15 W wypadku handicapa lub under/over z opcją zwrotu kurs będzie liczony jako 1.00 bez opcji podania dodatkowego typu.
Troche lipy ten zapis, bo patrzac np. na dziesiejsza oferte handi i under/over z 14 mozliwych zakladow wypada 8. Moze lepiej, ze handicapy z opcja zwrotu sa z automatu podnoszone o 0,5 w gore? Czyli jak np. jest -3 to do konkursu sie liczy jako -3,5? Albo np. gdy jest powiedzmy over 180 i pada 180 punktow dokladnie, to typ liczony jako nietrafiony ale uznany jako prawidlowo podany? Bo dosc sporo typow wypadnie.
w swoich typach popełniłem mały zapomniałem podać godzin rozpoczęcia, prosiłbym bardzo o dodanie/edytowanie moich typów, jezeli sie nie da to o usuniecie
1. 21 Styczeń 01:05 CET- Denver Nuggets - Washington Wizards - Suma punktów - Powyżej (205.0) @ 1.91 2. 21 Styczeń 02:35 CET- Sacramento Kings - San Antonio Spurs - Handicap - Sacramento Kings (+11.0) @ 1.91 3. 21 Styczeń 04:35 CET- Indiana Pacers - Golden State Warriors - Suma punktów - Powyżej (188.5) @ 1.91
oj prosze mi tego nie zarzucac, typów i kursów nie wpisywalem tylko kopiowalem, o godzinie 15 bylo tak jak wpisalem. Teraz rzeczywiscie jest zmieniony ten typ, nie znam tego buka dosc dobrze, ale z tego co wiem to u innych zdarza sie zmienic wlasnie min. granice w ilosciach punktow... sam teraz nie wiem jak podejsc do tej sytuacji, prosze Modratora o wyjasnienie sytuacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group