Ja tez w temacie przełożenia meczy, bo widze że jeden na pewno , nie wiem co zdrugiim dzisiejszym , oraz ześrodą, po postawiłem na niższe ligi i wiadomo że boiska nie przygotują. ??? Podajemy typy zastępcze , czy zostawiamy to szczęściu , wjednym konkursie tak było, wiec pewnie mozna, ale czy sprawiedliwei, ciężka decyzja
Dziwisz się ?? Podlicze Tobie typy a dwie strony później widze że podajesz zastępcze typy nie cytując postu i trzeba znowu szukać i poprawiać ... na wieczór myśle że będzie tabela z 1 kolejki...
Jest błąd w klasyfikacji bo ja w 2 kolejce powinienem mieć 10 pkt ponieważ za mecz 6 Feb 11, 2012 - 18:00 Brest : Dijon Fco (1-1) mam 1 pkt a powinienem mieć 3pkt bo mecz zakończył się wynikiem 1-1 właśnie!
Jest błąd w klasyfikacji bo ja w 2 kolejce powinienem mieć 10 pkt ponieważ za mecz 6 Feb 11, 2012 - 18:00 Brest : Dijon Fco (1-1) mam 1 pkt a powinienem mieć 3pkt bo mecz zakończył się wynikiem 1-1 właśnie!
Wysłany: 2012-02-13, 22:35
pisałem wyżej : kolejka 1 mecz nr 3 mecz nr 3: Saipa Karadj : Esteghlal FC było 2:2 A Sokolinho dostał 3 pkt za liverpool totenham gdzie było 0:0 aOn typował 1:1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group