Niestety nie dam rady zagrac. Wazna rodzinna uroczystosc rodzinna stanela mi na drodze, ktorej w zaden sposob nie da sie ani przelozyc, ani ominac. Takze sorki chlopaki, bo juz sie nastawilem na niedziele z pokerem, ale jestem zmuszony odpuscic. Mam nadzieje, ze moja nieobecnosc nie skomplikuje planow odnosnie nowej ligi, w ktorej mam ochote wystartowac. pozdr i zycze powodzenia w turnieju!
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Za pomocą przelewu 25 zł. Mam nadzieję , że to symboliczne wpisowe nie "odstraszy" graczy. Gram w lidze na Betway z innego forum, gdzie wpisowe wynosi $3.30. Gdy przyszła pora na turniej z wpisowym zagrało raptem 12 graczy.
Mam taki problem. Jeśli ktoś wie o co może chodzić niech napisze.
Przelałem kasę normalnie ze stronki Betway do pokera (transfer środków) . Odpalam klienta, odświeżam go, a kasy nie ma w kliencie pokerka. Na stronce pisze że kasa jest na koncie pokerowym więc już sam nie wiem o co chodzi.
Napisalem do supportu, ale jest niedziele więc mimo że pracują wg. tego co piszą na stronce nie liczę na szybką odpowiedź.
edit: dodam tylko że w kliencie uruchamianym z przeglądarki kasa jest LOL.
Wysłany: 2007-11-25, 15:47
fakt maja cos z tymi przelewami magicznego , ja tez na poczatku mialem problem z transferem pieniedzy z konta glownego na konto pokerowe na stronce i pozniej gdzies wygrzebalem w kliencie jakas opcje przelewu z konta na konto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group