Jestem zapisany do rezerw, ale wydaje mi sie ze nie zda to egzaminu poniewaz walczy sie parami, wiec jesli ktos nie bedzie typowal to dostanie walkowera i osoba typujaca przechodzi wyzej.
Chyba ze jako rezerwowi mamy tez typowac np.: na PW
Popatrzeć to sobie możesz... Normalnie będzie temat dla rezerwowych na ten tydzień i będą mieli normalnie liczone ako. Jeśli w jednej z par ktoś nie poda typów w jego miejsce wejdzie rezerowy (w kolejności zapisania się) z ako z tematu z typami rezerwowych.
Ja jestem na liscie rezerwowych i jesli podaje typy w specjalnie do tego otworzonym temacie, to mam je nastepnie podsumowywac (trafiony/nietrafiony)? I czy to kto bedzie mial wyzsze ako maja liczyc sami uczestnicy czy moderatorzy? Z gory dziekuje za odpowiedz!
Ja mam takie pytanie: jako, ze zapewne zatypuje NHL, to jak rozliczyc typ np. over 6, jesli padnie dokladnie 6 goli? U buka to zwrot, a u nas? Niezaliczony?
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group