mam pytank bo z wzoru z regulaminu do oblicznia wyniku za trafiony typ wychodzi tak
Kupon 2
Polska - Niemcy 1 7,0
Austria - Chorwacja X2 1,2
AKO: 8,4 Stawka 100j. 840j.
Stan konta: 1840j. , a wg mnie powinno byc tak przy postawionych 100 j zostaje 900 wygrana 840 przy w/w kursie daje 900+840= 1740 czy tak bo może coś nie skumałem..hm
Nie, systemami nie będziemy się bawić chyba, później jeszcze ktoś będzie grał jakieś jedenastki, 10 z 20 czy inne pierdoły i się zrobi zamieszanie. Zaraz dopisze do regulaminu.
Szypii, czyli jak sie samemu rozpisze wsyzstkie mozliwosci to mozna zagrac system. Natomiast nie mozna tak, ze sie napisze: "kupon z systemem 3 z 4". Dobrze zrozumielem?
to w takim razie widze sprzecznosc... mozna typowac to samo zdazenie na roznych kuponach, natomiast nie mozna grac systemem rozpisujac poszczegolne kupony... przeciez to jest jedno i to samo
np.: kupon 1:
Kod:
Aby móc zobaczyć treść musisz się zalogować na forum!
kupon 2:
Kod:
kupon 3: kupon 1:
Kod:
mamy tu 3 kupony z takimi samymi meczami (tak mozna) i rownoczensie jest to rozpisany system 2z3 (tego nie mozna robic)
Nie znalazłem w temacie ani w regulaminie... dlatego mam pytanie : czy jest jakaś maxymalna liczba kuponów? Grałem już w wielu konkursach w których np było ograniczenie jeden kupon na dzień. Tu rozumiem że co najmniej dwadzieścia, ale jest jakiś limit?
_________________ mysports.yoyo.pl - strona internetowa, do sprzedaży. W surowym stanie, ze stylem i rubrykami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group