Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

OddsRing

BONUS 200$

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Puchar Yourbet V - pula nagród 800 PLN » Pytania i komentarze
Otwarty przez: BePe
2009-01-27, 17:54
Pytania i komentarze
Autor Wiadomość
Stomil

Tematy: 79

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2009-03-26, 22:37    

dokladnie tak tu masz potwierdzenie

http://www.futbol24.com/f...x=72&submit.y=1

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

orlen07

Tematy: 1

Wysłany: 2009-03-28, 23:58    

Ja mam pytanie odnośnie przypadku gdy 2 zawodników ma taką samą ilośc punktów:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w przypadku tej samej ilości punktów decyduje ilośc strzelonych bramek?

Przykład

Zawodnik A ma 7 punktów i bilans bramkowy 9-11 a zawodnik B tez ma 7 punktów i bilans bramkowy 8-1

jak wynika z regulaminu awansuje zawodnik A? Ponieważ ma więcej bramek strzelonych.

Czy ja dobrze zrozumiałem??

maja81szn to frajer

Tematy: 11

Wysłany: 2009-03-29, 13:37    

Pyt...kiedyś nie uznano mi bramek bo podalem datę nastepnego dnia :krzeslo: a jak ktos poda 3 typy i te same godziny 12:00 rozpoczecia meczy a mecze grane są o 17 i 18 to co wtedy? Bo chyba komu sie nie chciało nawet tego sprawdzac. Licza sie nie liczą?

Darecki79

Tematy: 46

Wysłany: 2009-03-29, 15:28    

Cytatorlen07 napisał/a:
Ja mam pytanie odnośnie przypadku gdy 2 zawodników ma taką samą ilośc punktów:

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w przypadku tej samej ilości punktów decyduje ilośc strzelonych bramek?

Przykład

Zawodnik A ma 7 punktów i bilans bramkowy 9-11 a zawodnik B tez ma 7 punktów i bilans bramkowy 8-1

jak wynika z regulaminu awansuje zawodnik A? Ponieważ ma więcej bramek strzelonych.

Czy ja dobrze zrozumiałem??

Tak.

CytatCytat:
Pyt...kiedyś nie uznano mi bramek bo podalem datę nastepnego dnia :krzeslo: a jak ktos poda 3 typy i te same godziny 12:00 rozpoczecia meczy a mecze grane są o 17 i 18 to co wtedy? Bo chyba komu sie nie chciało nawet tego sprawdzac. Licza sie nie liczą?

Teoretycznie jeśli ktoś z nas przyłapie kogoś na takim oszustwie, typy są nieuznawane z powodu złej daty lub godziny.
W praktyce...

maja81szn to frajer

Wysłany: 2009-03-30, 18:20    

CytatDarecki79 napisał/a:

CytatCytat:

Teoretycznie jeśli ktoś z nas przyłapie kogoś na takim oszustwie, typy są nieuznawane z powodu złej daty lub godziny.
W praktyce...

I zaliczono rywalowi owe typy...to mam jeszcze pyt :P tzn ze mozna teraz podawac dowolne godziny i nie bedzie za to żadnych kar?
Pytam by wiedziec na przyszłosc bo jak podam złą godzine i ktos sie przyczepi to wskaże "ten przyklad z tej kolejki" ze to nie ma znaczenia...skoro tu zaliczono :zdziwiony:

misiekfc

Tematy: 23

Wysłany: 2009-03-31, 14:00    

3.środa 01.04.2009 17:00
Estonia - Armenia 1 1,70

wydaje mi sie ze bledny kurs za 2 godz nie powinien skoczyc 0.35 teraz jest 2.05 u innych bukow tez sa okolice 2

Kodex

Tematy: 202

Wysłany: 2009-03-31, 19:09    

Cytatmaja81szn napisał/a:
CytatDarecki79 napisał/a:

CytatCytat:

W praktyce...

I zaliczono rywalowi owe typy...to mam jeszcze pyt :P tzn ze mozna teraz podawac dowolne godziny i nie bedzie za to żadnych kar?
Pytam by wiedziec na przyszłosc bo jak podam złą godzine i ktos sie przyczepi to wskaże "ten przyklad z tej kolejki" ze to nie ma znaczenia...skoro tu zaliczono :zdziwiony:

Już tłumaczę o co chodzi. Mianowicie ciężko było mi znaleźć godziny rozpoczęcia owych spotkań włącznie z Twoim oraz rywala. Więc postanowiłem zaliczyć oba wasze typy jak :t: . Gdybym chciał suma sumarów, byłby remis 0:0, bowiem również Twoje spotkanie było zagmatwane i można byłoby zaliczyć jako :n: . Więc dlatego postanowiłem tak, a nie inaczej.

maja81szn to frajer

Wysłany: 2009-04-02, 16:13    

CytatKodex napisał/a:

Już tłumaczę o co chodzi. Mianowicie ciężko było mi znaleźć godziny rozpoczęcia owych spotkań włącznie z Twoim oraz rywala. Więc postanowiłem zaliczyć oba wasze typy jak :t: . Gdybym chciał suma sumarów, byłby remis 0:0, bowiem również Twoje spotkanie było zagmatwane i można byłoby zaliczyć jako :n: . Więc dlatego postanowiłem tak, a nie inaczej.

:mrgreen:
hmmm...trudno? Bez przesady :mrgreen: gość podał albo wklejał z jedną godziną...wystarczyło sprawdzic oferty wiekszosc bukmacherów (Betsafe, Bwin itp), czy tez livescore dla roznorodnych lig, gdzie bez problemu pokazało godziny tych meczy...a co do mojego fakt ciezko bylo znaleźć ale podałem godzine bukmachera z ktorego podajemy + godzine z innego...jakos u mojego przeciwnika nie zauwazylem, zeby napisal czy ma wątpliwosci co do godzin :smiech: poprostu jemu sie nie chciało...nie rozumiem aluzji "również Twoje spotkanie było zagmatwane" niby czemu? Gdybym podał 21:00 i zostawił i nic nie dopisywał nie miałbys watpliwosci czyz nie? Ale ja dopisałem po to zeby sprawa była jasna i czytelna...ale widac ze czlowiek napisze by wyjasnic wątpliwosci a tutaj juz jest traktowane jako problem. Totalne niezrozumienie dwóch spraw...nie ma co porównywac jego a mojego...u niego godziny sie nie zgadzały i Betsafe podawał inne a u mnie były prawidłowe i tak rozegrano a i bukmachera były prawidłowe!! Wiec nie mozna porównywac obu tych sytuacji...on przegiął i jemu sie to udowodni a mnie nie...bo u mnie sie zgadza.

To tyle w kwestii wyjaśnien :lol: moze byc ten 1:1 spoko :mrgreen: Jednakze musiałem przedstawić sprawe jasno bo różnica jest znacząca.

Pozdrowionka :piwo1:

Kodex

Tematy: 202

Wysłany: 2009-04-02, 17:41    

Owe spotkanie wg. Bwin:

Więc to spotkanie zaliczyłem :))

misiekfc

Tematy: 23

Wysłany: 2009-04-04, 22:57    

fazę pucharową rozpoczynamy od poniedziałku czy przewidziana jest przerwa świąteczna?

Stomil

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2009-04-05, 21:58    

Cytatmisiekfc napisał/a:
fazę pucharową rozpoczynamy od poniedziałku czy przewidziana jest przerwa świąteczna?

normalnie zaczyna sie od poniedzialku

a i zeby bylo jasne pary 1/8

zwyciezca gr 1 z 2 miejscem z gr 2
zwyciezca gr 2 z 2 miejscem z gr 1

i tak dalej i tak dalej %-)

a podane pary bede do godziny 09:00 dnia jutrzejszego :)

n3r0
www.jeziorak-ilawa.pl

Tematy: 28

Wysłany: 2009-04-09, 12:03    

Mam małe zastrzeżenie co do typu Pitera w pojedynku 1/8. Podał typ zastępczy około godzinę później, a w regulaminie napisane jest, że mamy 5 min. na poprawienie. Na dodatek pierwotny typ rozliczono mu na PLUS, a w regulaminie napisane jest:

2.6a
(...) typer A podał na mecz X-Y typ "1" (analogicznie "X" i "2" "1X" X2" "12", typerowi B NIE WOLNO podać HT 1, Handicapu (0-1) na "1" i "X" i vice versa

Ja podałem X FT, a on X HT na ten sam mecz.

Proszę o sprawdzenie jeszcze raz. Piszę to teraz bo został ostatni dzień do typowania i nie wiadomo jak to będzie rozstrzygnięte, a został mi jeden typ do oddania, rywalowi dwa, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć

Stomil

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2009-04-09, 23:18    

Cytatn3r0 napisał/a:
Mam małe zastrzeżenie co do typu Pitera w pojedynku 1/8. Podał typ zastępczy około godzinę później, a w regulaminie napisane jest, że mamy 5 min. na poprawienie. Na dodatek pierwotny typ rozliczono mu na PLUS, a w regulaminie napisane jest:

2.6a
(...) typer A podał na mecz X-Y typ "1" (analogicznie "X" i "2" "1X" X2" "12", typerowi B NIE WOLNO podać HT 1, Handicapu (0-1) na "1" i "X" i vice versa

Ja podałem X FT, a on X HT na ten sam mecz.

Proszę o sprawdzenie jeszcze raz. Piszę to teraz bo został ostatni dzień do typowania i nie wiadomo jak to będzie rozstrzygnięte, a został mi jeden typ do oddania, rywalowi dwa, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć

sorki ze tak pozno odpisuje ale nie mialem dzisiaj czasu, zbytnio zagladac dopiero teraz, oczywiscie typ na X w 1 polowe Liverpoolu niezaliczony

Piter

Tematy: 2

Wysłany: 2009-04-10, 13:12    

Co do mojego typu na remis Liverpoolu do przerwy to wiadomo bez dwóch zdań, że niezaliczony powinien być :P

Ale ja też widze małego zonka :

Cytatn3r0 napisał/a:
1/8 finału 1.mecz (06.04 - 09.04)

Piter - n3r0

GOŚĆ

1. Champions League
wtorek 07.04.2009 20:45 Villarreal - Arsenal X 3.00 :gol: :gol: :gol:

2. Champions League
środa 08.04.2009 20:45 Liverpool - Chelsea X 2.95 :n:

GOŚĆ podaje trzy typy z kursem minimum 1.60 ale:

przy kursie: od 2.11 do 3.00 włącznie za trafiony typ będą dwa gole

No to skoro dwa gole za kurs 3,00 to nie rozumiem wyniku tego spotkania podliczonego jako 2:3...

Stomil

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2009-04-11, 01:14    

CytatPiter napisał/a:
Co do mojego typu na remis Liverpoolu do przerwy to wiadomo bez dwóch zdań, że niezaliczony powinien być :P

Ale ja też widze małego zonka :

Cytatn3r0 napisał/a:
1/8 finału 1.mecz (06.04 - 09.04)

Piter - n3r0

GOŚĆ

1. Champions League
wtorek 07.04.2009 20:45 Villarreal - Arsenal X 3.00 :gol: :gol: :gol:

2. Champions League
środa 08.04.2009 20:45 Liverpool - Chelsea X 2.95 :n:

GOŚĆ podaje trzy typy z kursem minimum 1.60 ale:

przy kursie: od 2.11 do 3.00 włącznie za trafiony typ będą dwa gole

No to skoro dwa gole za kurs 3,00 to nie rozumiem wyniku tego spotkania podliczonego jako 2:3...

ok poprawione

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Puchar Yourbet V - pula nagród 800 PLN » Pytania i komentarze