Pyt...kiedyś nie uznano mi bramek bo podalem datę nastepnego dnia a jak ktos poda 3 typy i te same godziny 12:00 rozpoczecia meczy a mecze grane są o 17 i 18 to co wtedy? Bo chyba komu sie nie chciało nawet tego sprawdzac. Licza sie nie liczą?
Ja mam pytanie odnośnie przypadku gdy 2 zawodników ma taką samą ilośc punktów:
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale w przypadku tej samej ilości punktów decyduje ilośc strzelonych bramek?
Przykład
Zawodnik A ma 7 punktów i bilans bramkowy 9-11 a zawodnik B tez ma 7 punktów i bilans bramkowy 8-1
jak wynika z regulaminu awansuje zawodnik A? Ponieważ ma więcej bramek strzelonych.
Czy ja dobrze zrozumiałem??
Tak.
Cytat:
Pyt...kiedyś nie uznano mi bramek bo podalem datę nastepnego dnia a jak ktos poda 3 typy i te same godziny 12:00 rozpoczecia meczy a mecze grane są o 17 i 18 to co wtedy? Bo chyba komu sie nie chciało nawet tego sprawdzac. Licza sie nie liczą?
Teoretycznie jeśli ktoś z nas przyłapie kogoś na takim oszustwie, typy są nieuznawane z powodu złej daty lub godziny. W praktyce...
Teoretycznie jeśli ktoś z nas przyłapie kogoś na takim oszustwie, typy są nieuznawane z powodu złej daty lub godziny. W praktyce...
I zaliczono rywalowi owe typy...to mam jeszcze pyt tzn ze mozna teraz podawac dowolne godziny i nie bedzie za to żadnych kar? Pytam by wiedziec na przyszłosc bo jak podam złą godzine i ktos sie przyczepi to wskaże "ten przyklad z tej kolejki" ze to nie ma znaczenia...skoro tu zaliczono
I zaliczono rywalowi owe typy...to mam jeszcze pyt tzn ze mozna teraz podawac dowolne godziny i nie bedzie za to żadnych kar? Pytam by wiedziec na przyszłosc bo jak podam złą godzine i ktos sie przyczepi to wskaże "ten przyklad z tej kolejki" ze to nie ma znaczenia...skoro tu zaliczono
Już tłumaczę o co chodzi. Mianowicie ciężko było mi znaleźć godziny rozpoczęcia owych spotkań włącznie z Twoim oraz rywala. Więc postanowiłem zaliczyć oba wasze typy jak . Gdybym chciał suma sumarów, byłby remis 0:0, bowiem również Twoje spotkanie było zagmatwane i można byłoby zaliczyć jako . Więc dlatego postanowiłem tak, a nie inaczej.
Już tłumaczę o co chodzi. Mianowicie ciężko było mi znaleźć godziny rozpoczęcia owych spotkań włącznie z Twoim oraz rywala. Więc postanowiłem zaliczyć oba wasze typy jak . Gdybym chciał suma sumarów, byłby remis 0:0, bowiem również Twoje spotkanie było zagmatwane i można byłoby zaliczyć jako . Więc dlatego postanowiłem tak, a nie inaczej.
hmmm...trudno? Bez przesady gość podał albo wklejał z jedną godziną...wystarczyło sprawdzic oferty wiekszosc bukmacherów (Betsafe, Bwin itp), czy tez livescore dla roznorodnych lig, gdzie bez problemu pokazało godziny tych meczy...a co do mojego fakt ciezko bylo znaleźć ale podałem godzine bukmachera z ktorego podajemy + godzine z innego...jakos u mojego przeciwnika nie zauwazylem, zeby napisal czy ma wątpliwosci co do godzin poprostu jemu sie nie chciało...nie rozumiem aluzji "również Twoje spotkanie było zagmatwane" niby czemu? Gdybym podał 21:00 i zostawił i nic nie dopisywał nie miałbys watpliwosci czyz nie? Ale ja dopisałem po to zeby sprawa była jasna i czytelna...ale widac ze czlowiek napisze by wyjasnic wątpliwosci a tutaj juz jest traktowane jako problem. Totalne niezrozumienie dwóch spraw...nie ma co porównywac jego a mojego...u niego godziny sie nie zgadzały i Betsafe podawał inne a u mnie były prawidłowe i tak rozegrano a i bukmachera były prawidłowe!! Wiec nie mozna porównywac obu tych sytuacji...on przegiął i jemu sie to udowodni a mnie nie...bo u mnie sie zgadza.
To tyle w kwestii wyjaśnien moze byc ten 1:1 spoko Jednakze musiałem przedstawić sprawe jasno bo różnica jest znacząca.
Wysłany: 2009-04-09, 12:03
Mam małe zastrzeżenie co do typu Pitera w pojedynku 1/8. Podał typ zastępczy około godzinę później, a w regulaminie napisane jest, że mamy 5 min. na poprawienie. Na dodatek pierwotny typ rozliczono mu na PLUS, a w regulaminie napisane jest:
2.6a (...) typer A podał na mecz X-Y typ "1" (analogicznie "X" i "2" "1X" X2" "12", typerowi B NIE WOLNO podać HT 1, Handicapu (0-1) na "1" i "X" i vice versa
Ja podałem X FT, a on X HT na ten sam mecz.
Proszę o sprawdzenie jeszcze raz. Piszę to teraz bo został ostatni dzień do typowania i nie wiadomo jak to będzie rozstrzygnięte, a został mi jeden typ do oddania, rywalowi dwa, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć
Mam małe zastrzeżenie co do typu Pitera w pojedynku 1/8. Podał typ zastępczy około godzinę później, a w regulaminie napisane jest, że mamy 5 min. na poprawienie. Na dodatek pierwotny typ rozliczono mu na PLUS, a w regulaminie napisane jest:
2.6a (...) typer A podał na mecz X-Y typ "1" (analogicznie "X" i "2" "1X" X2" "12", typerowi B NIE WOLNO podać HT 1, Handicapu (0-1) na "1" i "X" i vice versa
Ja podałem X FT, a on X HT na ten sam mecz.
Proszę o sprawdzenie jeszcze raz. Piszę to teraz bo został ostatni dzień do typowania i nie wiadomo jak to będzie rozstrzygnięte, a został mi jeden typ do oddania, rywalowi dwa, więc wszystko się może jeszcze zdarzyć
sorki ze tak pozno odpisuje ale nie mialem dzisiaj czasu, zbytnio zagladac dopiero teraz, oczywiscie typ na X w 1 polowe Liverpoolu niezaliczony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group