Tabelę zrobię po 19 kolejce, bo teraz to zbytnio nie ma sensu, bo dużo osób ma jednakową ilość punktów, myślę że po 2 kolejkach będą już trochę większe różnice w punktach. A jak nie to zmienimy punktację, ale to się zobaczy za tydzień
18. Legia Warszawa - Odra Wodzisław [dokładny wynik] 19. Lech Poznań - Jagiellonia Białystok [1 x 2 do połowy]
to w 18. podajemy dokładny wynik a w 19. "1" albo "X" albo "2" to chyba logiczne, ale widocznie nie dla każdego.
Mówię o tym, bo już kilka osób podało do 19. jakiś dokładny wynik, a tego nie będę zaliczał. Bo skąd ja mam wiedzieć czy ktoś się pomylił i podał końcowy wynik, czy też chodziło mu o wynik do przerwy.
Przy under/over jak ktoś podał dokładny wynik to zaliczałem.. ale po co sobie utrudniać? ale jak ktoś tak bardzo chce.. (w poprzednim zestawie były takie przypadki)
Do moderatora:Przy podliczaniu 19 kolejki proszę brać pod uwagę moj drugi post,gdyż w pierwszym nie zauważyłem,że nie zatypowałem jednego zdarzenia....
Bo skąd ja mam wiedzieć czy ktoś się pomylił i podał końcowy wynik, czy też chodziło mu o wynik do przerwy.
heh pisze [1 x 2 do polowy] to jak ktos mog pomyslec ze koncowy wynik, a ja np. dalem 0-0 i bylo 0-0 to chyba logiczne ze to X, obstawialem na szybkiego i dlatego sie pomylilem, ale jest 100% trafnego typu, jesli nie zostanie uznane to bedzie troche dziwne.
Na ewentualne błędy w tabeli czekamy do juta do południa - jutro wysyłam loginy pierwszej czwórki do Betway. Przypominam, o możliwości otrzymania podwójnej nagrody - http://www.yourbet.pl/top...acje-vt7270.htm
Proszę sprawdzić czy są jakies błędy w tabeli. Na 4 są dwie osoby..jeszcze nie wiem co z tym zrobimy. Coś się wymyśli. Na razie sprawdźcie czy wszystko ok
jak wszystko będzie dobrze, to wrzucę ogólna tabele I Etap + II
W przypadku gdy 2 lub więcej osób będzie miało w klasyfikacji (etapu/generalnej) tyle samo punktów o wygranej decydują trafienia w kolejności: 1. większa liczba trafionych dokładnych wyników 2. większa liczba trafionych zwycięzców (1x2)
a Ty masz 1 dokładny wynik trafiony..a Mroyen 2 oraz masz mniej trafionych 1 x 2 od 3 osób. Dlatego jesteś na 6 miejscu.
n3r0 oraz master1920 jako że macie taka samą ilość punktów, trafionych dokładnych wyników oraz trafionych 1 x 2, rozegracie małą dogrywkę o nagrodę za 4 miejsce. Nagrodę otrzyma osoba która będzie miała większą ilość punktów w następnej kolejce, czyli 24. Chyba że ktoś do tego czasu doszuka się jakiegoś błędu w mojej tabeli.. nigdy nie wiadomo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group