Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2009-06-24, 13:27
kokocz napisał/a:
haslo na PW na forum?
Tak
Uwaga: Osoby nieuprawnione do gry (niezapisane w temacie) nie wygrywają nic, ponieważ wejściówki są ręcznie dopisywane po turnieju. Więc rozdawanie haseł na prawo i lewo nie ma sensu Zapisy zamykamy o 17:00
juz wyslalem jedno PW adminowi .. admini chyba nie zdaja sobie sprawe, ze inni oprocz gry maja tez prywatne zycie, czlowiek sie nie rozdwoi i nie moze byc w pracy i na komputerze jednoczesnie
o turnieju wiedziałem wczesniej, jesli mam byc szczery to od wczoraj, bo mailingu od was nie dostaje. mimo to chciałem się dzisiaj zapisać i nie widze w tym nic złego a jaki jest sens kończenia zapisów tyle przed czasem ?
jeśli nie zagram to trudno, tragedii się nie robi, ale dzięki takim zagranią tracicie wielu graczy, głównie nowy narybek, który dopiero tuz przed turniejem dociera do tego forum, jak widzisz ja na nim jestem już 2 lata, chodz co do mojej aktywnosci mozna miec pretensje, nie przecze
Osoby, które wygrały wejściówkę w Naszym freerollu to: (nick-alias pokerowy) PopS - popsPL pershing - pershing_pl FyrzyMyrzy - fyrzymyrzyJB
Zaraz wyślę mail do przedstawiciela JBet Poker Poker z Waszymi aliasami
Dziekuje za udzial w turnieju.
pozdrawiam
A napisałeś "Uwaga: Osoby nieuprawnione do gry (niezapisane w temacie) nie wygrywają nic, ponieważ wejściówki są ręcznie dopisywane po turnieju. Więc rozdawanie haseł na prawo i lewo nie ma sensu Zapisy zamykamy o 17:00"
Ta, ale coś mi się zdawało, że mówił ze dostał na pw wiadomość z hasłem (nie jestem pewien)... wiec chyba był w grupę na ten turniej. No, ale fakt nie był zapisany.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2009-06-25, 00:35
wysłał do mnie pw/również do drugiego admina i był dodany do grupy, która otrzyma hasło przed startem turnieju, wyjaśniłem to zresztą na FT, żeby nie było niedomówień
Poproszę jeszcze:
Cytat:
Poprosze jeszcze o nr kont z JBet Poker ( nazwa do logowania) to znacznie ułatwi dopisanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group