Skoki narciarskie - mężcz., Świat PŚ FIS (Garmisch-Partenkirchen/GER) - HS140, kwalifikacje - 11:30 Dłuższy skok, Head-to-Head (kwalifikacje) G. Schlierenzauer/A. Kofler 2 2.10 AKO 2.10 STAWKA 600j + EW 1260j STAN 4000j + 2 KUPONY
Zakład dotyczył dłuższy skok w kwalifikacjach.Dłuższy skok oddał KOFLER., a wyższe miejsce w kwalifikacjach wywalczył SCHLIEZ.... Mój zakład dotyczył dłuższego skoku , a nie wyższego miejsca w kwalifikacjach.POZDRAWIAM
[ Komentarz dodany przez: BePe: 2009-12-31, 17:36 ] to trafiony
Prosiłbym aby ktoś kto zajmuje sie tym konkursem napisał do mnie na PW. Pisałem juz na PW do BePe ale jednak nie odpisał. A mam pewnien problem i nie chce mówić o tym ogólnie. Czekam na PW
Przypominam, że jutro ostatni dzień konkursu - mecze muszą się zakończyć do jutra do godz 23:00.
Następnie macie czas do środy do godziny 23:00 na podliczenie swoich kuponów.
Jeśli do tego czasu ktoś nie będzie miał podliczonego - pod uwagę będziemy brali ostatnie podliczenie w temacie (jeśli będzie po nim jakiś kupon nie rozliczony to od ostatniego podliczenia odejmiemy stawkę ostatniego/ostatnich kuponów).
Wyniki podamy w czwartek około południa.
Na ewentualne reklamacje będziemy czekać 24h po czym wypłacimy nagrody.
W sumie byłem przekonany, że jestem na drugim miejscu a nie na pierwszym . Ponadto jestem zaskoczony, że tylko ja i DreamT wytrwaliśmy jako jedyni . Fajna zabawa i dzięki za konkurs. Czekam na kolejną edycję, o ile będzie okazja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group