Jakiś błąd mi na forum ciągle wyskakuje, a że mało czasu było jak wysyłałem te kupony to wziąłem jeszcze raz i 2x to samo mi się napisało. http://www.yourbet.pl/rostek-vt9029.htm#166168 Usuń ostatni komentarz ten o 19:00 z kuponami 2 i 3
Witam..prosze Admina o usunięcie ostatniego mojego kuponu ponieważ zosta puszczony 1min po czasie ...i jest jeden błąd zamiast x2 to jest 2 wpisana z kursem x2.... chyba że jakims cudem mi to zaliczycie ?
Skoki narciarskie - mężcz., Świat PŚ FIS (Garmisch-Partenkirchen/GER) - HS140, kwalifikacje - 11:30 Dłuższy skok, Head-to-Head (kwalifikacje) G. Schlierenzauer/A. Kofler 2 2.10 AKO 2.10 STAWKA 600j + EW 1260j STAN 4000j + 2 KUPONY
oto mój kupon. Kwalifikacje wygrał KOFLER. Po godzinie podano że został zdyskwalifikowany. Jak mam rozliczyć kupon?
[ Komentarz dodany przez: BePe: 2009-12-31, 16:02 ] jako nietrafiony
Wszystko OK tylko moim skromnym zdaniem czy czasem nie chodziło w zakładzie kto odda dłuższy skok? bo jeśli tak to powinno być zaliczone:) proponuję chłopakowi zaliczyć albo jako anulowany zakład jeśli są wątpliwości, no ale to już decyzja moda:) Najlepszego i trafnych typowań w 2010 roku dla Wszystkich
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group