Przeglądam pierwsze typy i już widzę kilku, którzy albo przekombinowali, albo nie doczytali. Jeszcze raz przypominam regułę, która obowiązuje przy każdym konkursie tenisowym na tym forum:
Prawidłowo podany typ ma mieć datę (dd-mm-rrrr), godzinę, wyraźnie wskazany typ i kurs z oferty sponsora. Brak choćby jednego z tych elementów powoduje, że typ jest nieważny i liczony jako -5,00.
Nie będzie od tej reguły żadnych odstępstw, nie przyjmuje tłumaczenia, że wiadomo, że chodzi o AO w 2010, że kurs wskazuje przecież, że grałem na Nadala itp. Nie będzie w ocenianiu żadnego subiektywizmu, co zaliczyć mimo, że nie spełnia wymagań, a co nie. Każde odstępstwo to -5,00.
Jeszcze raz podaje przykład z regulaminu, jak powinien wyglądać prawidłowo podany typ.
12.08.2007 21:00 Ivanovic A. - Petrova N. 2 1,55
Prosiłbym również o numerowanie typów, bo znacznie ułatwi mi to rozliczanie, ale brak numeracji oczywiście nie skutkuje żadnymi punktami ujemnymi.
duncan w twoim temacie do tego konkursu są widoczne twoje typy zdaje się, że to co podawaliście w regulaminie miały być niewidoczne jeśli dobrze doczytałem
No ile trzeba czeka na tą akceptacje ???? ... nie mozna puszczac przez to ;/
podajesz typy i nie czekasz na żadną akceptację
merfi30 napisał/a:
duncan w twoim temacie do tego konkursu są widoczne twoje typy zdaje się, że to co podawaliście w regulaminie miały być niewidoczne jeśli dobrze doczytałem
merfi30 napisał/a: duncan w twoim temacie do tego konkursu są widoczne twoje typy zdaje się, że to co podawaliście w regulaminie miały być niewidoczne jeśli dobrze doczytałem
jestem tego świadomy, ale nie da się inaczej
a nie da sie w [ mod ] [ /mod ] ? o ile dobrze pamietam tak to wyglądało.. w konkursie PL liga tak dawałem typy żeby nie było widac..
merfi30 napisał/a: duncan w twoim temacie do tego konkursu są widoczne twoje typy zdaje się, że to co podawaliście w regulaminie miały być niewidoczne jeśli dobrze doczytałem
jestem tego świadomy, ale nie da się inaczej
a nie da sie w [ mod ] [ /mod ] ? o ile dobrze pamietam tak to wyglądało.. w konkursie PL liga tak dawałem typy żeby nie było widac..
nie wiem, nie myślałem o tym, byłem przekonany, że posty moderatora działu zawsze będą widoczne
Widze że kilka meczy przeniesiono z dzisiejszego ranka na jutrzejszy mysle że nietrzeba przepisywać typów na inną datę? i dyskwalifikację nie dotyczą takich sytuacji?
Wysłany: 2010-01-19, 14:31
Hm, czy nie lepiej by było gdybyśmy sami sobie rozliczali typy? Na pewno, ułatwiłoby Ci to życie duncan :)) A i bym wiedział przy okazji czy jestem na plus, bo tak to mi się nie chcę liczyć
Hm, czy nie lepiej by było gdybyśmy sami sobie rozliczali typy? Na pewno, ułatwiłoby Ci to życie duncan :)) A i bym wiedział przy okazji czy jestem na plus, bo tak to mi się nie chcę liczyć
nie, to spowoduje jeszcze więcej pracy pozostaje tak jak jest, typy będę rozliczał ja
W kontekście meczu Kubot-Jużny, uprzedzając pytania cytuje fragment regulaminu:
3.9 W przypadku kreczu, jeśli w meczu została rozegrana, choć jedna piłka, zawodnik kreczujący przegrywa. Prawo do typu zastępczego przysługuje tylko i wyłącznie wtedy, gdy mecz w ogóle się nie odbył.
Dla tych, którzy mimo przeczytania nie wiedzą, o co chodzi dodatkowo odpowiadam, wyprzedzając pytania:
Tak, za mecz Kubot-Juzny przysługuje typ zastępczy. Nie, za macz Verdacso-Koubek nie przysługuje mecz zastępczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group