a np jak dam jakis zdarzenie NBA z handi -3 : Cleveland - Lakers -Cleveland -3 i akurat wygrają oni 3 punktami to typ moge zastapic innym tak i tego nie wliczac do tych 10?
a można podmienić zdarzenie na inne jak się dało od razu 10 zdarzeń. Np wyrzucam jedno z 10 to mam jeszcze do typowania, po wyrzuceniu. I typuje nowe zdarzenia?
Mam pytanie odnośnie typu Draw No Bet. Taki podał mój przeciwnik. Mecz zakończył się remisem, a on stwierdził, że w takim przypadku podaje typ następny w zamian za ten. Jak dla mnie to jest przegrana. Mecz się odbył, więc dlaczego miałby grać w zamian inny typ? Podajemy 10 typów i tego się trzymajmy. Grając same DNB można w przypadku remisów podawać wciąż nowe typy za nie. Przecież to byłaby głupota. Proszę o odpowiedź. I mam nadzieję, że na decyzję admina nie będzie wpływu miało to, że mój konkurent jest modem
Widzę, że regulamin zmienia się tak jak chce. Nie rozumiem tego kompletnie. Albo cały czas dla wszystkich jest taki sam, albo robimy sobie żarty z turnieju. Przecież to jest bez sensu. I mówisz, że to ma być sprawiedliwe? Ja uważam wręcz przeciwnie. Kolega sobie poda 11 typów, więc po co jest wytłuszczone w regulaminie, że podajemy ich 10? I dlaczego od teraz nie można grać dnb jak do dzisiaj można było? Ja też chce grać typy i w razie remisu dostać zwrot. Przecież jak mój konkurent tak ma, to dlaczego dla mnie ma być inny regulamin. Nie można zmieniać regulaminu w połowie gry. Albo wszystko zaliczamy od początku do końca, albo nie. A nie do tej pory można było, a od tej pory nie można.
dobra zeby skuchy nie zrobic zapytam jak jest z kreczem w tenisa. Czandler zwraca stwakę w takim wypadku wiec moge podac jakis typ w zamian tego czy nie za bardzo.
Witam, widzę że niezły bałagan się tutaj zrobił. Proponuję modom, by nie zmieniali zasad konkursu i regulaminu, więc niech tak to zostanie (handi które się pokryją zastępowane przez typ zastępczy), może modzi wyjaśnią bo teraz nic nie wiadomo pozdro
Jest coś takiego jak typy kolizyjne? Jeśli ja dałem w meczu na wygraną gospodarza, a ktoś inny dał ten sam typ, ale na gospodarza 1X - to jest to liczone?
Mam pytanie co do sensowności tego punktu w regulaminie:
Cytat:
Maksymalny kurs jednego zdarzenia wynosi 4.0 - zdarzenie z przekroczonym kursem liczone jest jako 1.0
czy nie lepiej, żeby zdarzenia o kursie przekraczającym 4,00 były liczone jako 4,00 ponieważ nie widzie sensu w każeniu użytkowników, którzy trafiają teoretycznie cięższe kursy do trafienia? Pytam ponieważ sam przez pomyłkę podałem typ o kursie 4,50 i go trafiłem. Teraz pytanie czemu ten typ ma być liczony jakby go nie było? Podałem, zagrałem, rozumie, że nie może być liczony po kursie 4,50 bo byłoby to nie uczciwe wobec innych ale posunięce aby został policzony jako 4,00 uważam za słuszne
Nie wiem co wczoraj robił mecz węgierskiej ligi w ofercie ale dałem się nabrać Zresztą dzisiaj w ofercie też jest znów mecz ligi węgierskiej a ta zaczyna rozgrywki za tydzień.
Przypuszczam, że mogę podać typ zastępczy? Z kursem takim samym, podobnym czy nie ma to znaczenia?
mam pytanie , mój przeciwnik podał pewne typy ale po pewnym czasie , dał te same typy ale napisał że się pomylił z kursami , jak to będzie rozstrzygnięte? I 2 pytanie mój przeciwnik podał typ ale dał złą datę zagrania meczu więc co?
Proponuje tych co nie podliczyli tematu zdyskwalifikować. Jest napisane ze na koniec tygodnia. BePe napisał, że do 14:00 w poniedziałek. Teraz mamy szczęśliwie 17:30 a niektórzy nadal w kulki lecą. Skoro nie mają czasu na konkurs to niech sobie odpoczną do następnej zabawy.
Proponuje tych co nie podliczyli tematu zdyskwalifikować. Jest napisane ze na koniec tygodnia. BePe napisał, że do 14:00 w poniedziałek. Teraz mamy szczęśliwie 17:30 a niektórzy nadal w kulki lecą. Skoro nie mają czasu na konkurs to niech sobie odpoczną do następnej zabawy.
Pozdrawiam
stary nie mądruj sie tu tak...jak taki mądrala to powiedz mi jak ktoś chodzi na nocke do pracy na 22 na 12h jak jest w stanie podsumowac typy? myslisz ze wraca rano zachartowany o 11 i leci by podsumowac typy? w jakim świecie ty zyjesz to ze ciągle ślęczysz przed monitorem nie uprawnia Cie do takich zdań egoistycznych z myslą o sobie. tyle w temacie.
Jutro około 14 będę robił nowe pary, proszę więc do tej godziny mieć rozliczone swoje typy...
prosta sprawa 'szefie' jak ktos mial problem a nie zgłosil by zsumowac bo nie mogl, badz zostawił nie podliczone odpada z rywalizacji ale co ja tam CI bede mowil pewnie ty to wiesz wkoncu "wieki" w tym siedzisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group