Proponuje tych co nie podliczyli tematu zdyskwalifikować. Jest napisane ze na koniec tygodnia. BePe napisał, że do 14:00 w poniedziałek. Teraz mamy szczęśliwie 17:30 a niektórzy nadal w kulki lecą. Skoro nie mają czasu na konkurs to niech sobie odpoczną do następnej zabawy.
Pozdrawiam
stary nie mądruj sie tu tak...jak taki mądrala to powiedz mi jak ktoś chodzi na nocke do pracy na 22 na 12h jak jest w stanie podsumowac typy? myslisz ze wraca rano zachartowany o 11 i leci by podsumowac typy? w jakim świecie ty zyjesz to ze ciągle ślęczysz przed monitorem nie uprawnia Cie do takich zdań egoistycznych z myslą o sobie. tyle w temacie.
maja81szn napisał/a:
BePe napisał/a:
Jutro około 14 będę robił nowe pary, proszę więc do tej godziny mieć rozliczone swoje typy...
prosta sprawa 'szefie' jak ktos mial problem a nie zgłosil by zsumowac bo nie mogl, badz zostawił nie podliczone odpada z rywalizacji ale co ja tam CI bede mowil pewnie ty to wiesz wkoncu "wieki" w tym siedzisz
przecież napisałem to samo co Ty, więc nie wiem co się czepiasz. Nie siedzę cały czas przed monitorem, ale skoro trzeba coś rozliczyć do danego dnia to trzeba i tyle w temacie.
10. 07.03.2010 20:45 Inter Milano - Genoa CFC x 4.50
Cytat:
6. Typów nie trzeba podawać w jednym poście, należy jednak je numerować oraz podawać daty spotkań. Maksymalny kurs jednego zdarzenia wynosi 4.0 - zdarzenie z przekroczonym kursem liczone jest jako 1.0
Witam. Czy w VictorChandler zakłady na liczbę goli w NHL dotyczą tylko regulaminowego czasu gry, czy takze dogrywki i karnych? Podałem typ over 6.5 Washington - Carolina, a tam było 4-3 OT i nie wiem jak to rozliczyć. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group