dotyczy grupy I. sorry za błędy ale je poprawiłem. w pierwszym poście miał być drugi typ a nie pierwszy a w drugim zamiast IV kolejki dałem V. przepraszam. pozdrawiam.
Wysłany: 2010-03-24, 14:22
Pytanko:
Czy osoby ktore awansuja do nastepnej rundy czyli do kolejnych grup to czy osoby ktore zajely 1 miejsca w grupach terazniejszych beda rozstawione ? chodzi o to czy przykladowo w kolejnej rundzie w poszczegolnych grupach bedzie tak ze : 2 osoby ktore zajely 1 miejsca oraz 2 osoby ktore zajely 2 miejsca beda w grupie czy obojetne to jest i bedzie jakis przydzial losowy bez uwzglednienia rozstawienia i np do jednej grupy trafi 4-ech zawodnikow z 1 miejsc z obecnych grup ??? Wg. mnie powinny byc rozstawienia ale to juz decyzja organizatorow konkursu.pzdr
3.6 Z każdej grupy do kolejnej rundy awansuje dwóch najlepszych typerów. 32 typerów którzy awansowali do tej rundy zostanie podzielonych na 8 czteroosobowych rund po czym wszystko odbędzie się tak jak w poprzedniej fazie grupowej ( patrz p.3.4 i p.3.5).
Mysle, ze skoro nie jest uwzglednione znacznenie miejsca na koniec pierwszej fazy grupowej, to sposrod wszystkich ktorzy awansowali beda losowane grupy drugiej fazy. I chyba wlasnie tak bylo w poprzednich edycjach, ale reki sobie nie dam uciac
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Dzisiaj w godzinach porannych czyli myśle, gdzieś 9-11 zrobię kolejne grupy. Jak możecie sprawdźcie czy wszystko gra. Być może, gdzieś się pomyliłem i nie zauważyłem. Dziękuję za uwagę
Wysłany: 2010-04-09, 08:32
Zapomnialem podac godziny odbycia meczu Bodo/Glimt wiec zrobilem to w nastepnym poscie jakby co i napisalem ten mecz raz jeszcze wraz z dwoma kolejnymi typami. Grupa 1, typy podane juz na nowa 4 kolejke. pzdr
Wysłany: 2010-04-12, 13:17
to sa jakies jaja za przeproszeniem. Wiem ze typ byl i tak przegrany ale to ze zapomnailem podac godziny i dopisalem to godzine meczu pozniej niz do 5 minut w nastepnym poscie ok - typ nie zaliczony. Ale jak Grzybek (z mojej grupy) NIGDY nie podaje z jakiej ligi jest dany mecz to WSZYSTKO jest OK tak ??? gdzie tu rownouprawnienie ? jak jestecie konsekwentni to badzcie wobec wszystkich !!!
#2# Copa do Brasil, Brazylia 2010-04-15 02:50 Vitoria BA - Goias Go over 2,5 gola 1,60
Pytanie co mam z tym meczem zrobic?? Mial sie odbyc w nocy a z tego co widze przelozono date jego rozegrania na 16-04 02-00 wiec nie zakonczy sie dzisiaj... czy moge podac typ zastepczy czy tez mam czekac na jego wynik??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group