W przypadku gdy będą się odbywały eliminacje (a zapewne tak będzie) jak zwykle:
Pierwsza czwórka z poprzedniej edycji ma zapewniony awans do konkursu bez eliminacji
W takim przypadku w eliminacjach walczycie o 60 miejsc - oczywiście jeśli cała pierwsza czwórka z poprzedniej edycji - czyli mln , Kamila87, Grzybek , duszek000 - zapisze się do konkursu.
Życzymy powodzenia w tym najlepszym konkursie piłkarskim w sieci
Wysłany: 2010-02-24, 16:45
Czy typy do ELIMINACJI takze nie moga sie powtarzac z typami innych userow ? tak jak ma byc w konkursie glownym ? Nic nie ma na ten temat ale wole zapytac
nie rozumiem dlaczego gospodarz moze typowac mecze od kursu 1.35, a gosc tymczasem musi wyszukac meczu o kursie minimum 1.60 ? nie mozna bylo ustalic takich samych warunkow dla gospodarza jak i dla goscia? to samo dotyczy automatycznie maksmalnych kursow w tym konkursie. Czy mozna prosic o wyjasnienie dlaczego akurat tak to zostalo zregulaminoane?
Ponieważ tak jest ciekawie (w normalnym meczu gospodarz teoretycznie też ma lepiej ) i zawsze tak było. To już 7 edycja tego konkursu tutaj na forum i zasady się nie zmieniają.
Ok. Rozumiem. 0dpowiedz BePe jest logiczna i mnie to przekonuje Chcialem po prostu wiedziec skad akurat takie roznice jesli chodzi o kursy sie wziely; i choc gralem tutaj na forum juz w roznych konkursach to w Pucharze Yourbet wezme udzial chyba 1 raz - stad moje watpliowosci... ale teraz jest juz wszysko jasne. Dzieki :-)
Może by tak zamknąć zapisy po 128 zapisanych typerach osobach bo już do tej liczby się zbliżamy i po prostu zagrać taką dodatkową rundę 1 na 1 np dom i rewanż i by zostało po niej 64? Co wy na to? Bo to chyba trochę bardziej sprawiedliwe niż dość losowe eliminacje gdzie pożegna się pewnie ponad połowa chętnych do gry już na starcie
no nie bardzo bo awansuje 64 najlepszych a nie w jednej parze spotka sie 2 typerow ktorzy zdobeda np. ako 30 i 29 a w 2 parze zdobeda 5 i 4 i ten co zdobyl 29 nie awansuje. Takze takie eliminacje sa najlepszym rozwiazaniem.
mam pytanie: co w przypadku zmiany kursu? Dajmy na to dziś kurs jest 1,6 na typowane spotkanie ,a w czwartek rośnie/maleje. Który jest brany pod uwage? ten w chwili wysyłania posta ,czy po zmianie?
Nie, pierwsza czwórka z poprzedniej edycji bierze udział w konkursie bez eliminacji... Zapisało się Was troje więc w eliminacjach reszta użytkowników walczy o 61 miejsc.
Wysłany: 2010-03-01, 19:34
Bwin ma zle godziny np. w lidze hiszpanskij bo podane jest ze cala kolejka jest 7 marca o godz. 17 co jest NIEPRAWDĄ, zawsze sa jakies mecze w sobote i niedziele ze wzgledu na transmisje w TV. Ja podalem typy do Eliminacji do konkursu z datami i godzinami ktore sa na stronie Bwin w momencie podawania kuponu czyt.pisania postu.
Mam nadzieje ze to nie stanowi problemu, wina jest po stronie Bwin,a czytajac regulamin jest napisane aby data i godzina byla prawidlowa. Zreszta typy podalem kilka dni przed rozpoczeciem wiec mysle ze jest ok,dla bwinu to za wczesnie aby podac dobre godziny hehe
Mam wielką prośbe chciałem zapytać czy moge zapisac się jescze do konkursu jak tak to w którym dziale
Niestety już nie można dołączyć do konkursu, zapisy trwały do niedzieli włącznie. Albo zrobimy wyjątek, bo trwają eliminacje więc jeszcze możesz podać typy, wyślij mi pw z loginem do Bwin + że akceptujesz regulamin konkursu, dodam Cię do listy zapisanych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group