Mój typ nr.5 to znaczy mecz tenis Wozniak - Bondarenko, któy mial odbyc sie dzisiaj tj. 26.maja o godz.20.00, przeniesiono na jutro 27.maja na godz.11.00. Powodem byly wczesniejsze opady deszczu. Czy ten typ mogę pozostawić tak jak jest i czekać na wynik tego meczu czy może obowiązują jakieś inne zasady w takiej sytuacji?
Regulamin nie ujmuje tego więc jest dozwolone - kolejna nasza nauczka na przyszłość, aby dodać odpowiedni zapis - przez 4 edycje nikt w taki cwaniacki sposób nie podawał typów...
witam,potwierdzam, wszystko w porządku - pieniążki są. dziękuję i gratuluję magiq'owi1989 ,emocjonujący pojedynek no i jeszcze zdanie odnośnie tych dwóch wspierających się typów - nie uważam to za "cwaniacki sposób",tylko ujmuje to w kategorii strategi.Skoro miałem przewage to chciałęm przeciwnika zablokować. Radze po prostu dodać punkt w regulaminie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group