już jest troche dawno po 14 czerwca a wynikow jak nie bylo tak nie ma - wiem ze marudze ale jak duncana nie ma to moze ktos inny z administratorow posprawdza typy??
hmm, wrazieprzyszlych konkursow tenisowych moze by zmienic nieco regulamin, bo tutaj jest tylko klepanie jak najnizszych kursow, i liczy sie tylko szczescie,taka moja mala sugestia
_________________ Jezeli chce ktos pojedynek na YIELD niech pisze PW lub gg . Stawka to pochwala i 25 zl
Dlaczego dostałem -5 pkt. za mecz Dementieva, E - Scheepers, C? Nie powinienem dostać -1pkt zjako nie trafiony typ. W regulaminie nie piszę ze za pomyłkę dostaje się -5pkt.
Wytypowałeś zwyciestwo Scheepers po kursie 11.16, Unibet nie miał takiego kursu na to rozwiązanie, co jest błędem, za który wg regulaminu płaci się -5.00
Wytypowałeś zwyciestwo Scheepers po kursie 11.16, Unibet nie miał takiego kursu na to rozwiązanie, co jest błędem, za który wg regulaminu płaci się -5.00
mam pytanko: dostałem ostrzeżenie "za idiotyczne nabijanie postów w konkursie tenisowym"
dlaczego inne osoby które w swoich tematach też mają dużo postów nie dostały takiego samego ostrzeżenia?Rozumiem ,że gorzej się rozliczało, no ale było dozwolone takie podawanie typów (sic!)
co do formy rozliczania typów,uważam że mnożenie kursów byłoby korzystniejsze dla rywalizacji.Oczywiście decydują o tym organizatorzy.
Dlaczego dostałem -5 pkt. za mecz Dementieva, E - Scheepers, C? Nie powinienem dostać -1pkt zjako nie trafiony typ. W regulaminie nie piszę ze za pomyłkę dostaje się -5pkt.
na pytanie odpowiedział Ci Leyton, miałeś 15 minut na poprawę, nie zmieściłeś się w tym czasie
mam pytanko: dostałem ostrzeżenie "za idiotyczne nabijanie postów w konkursie tenisowym"
dlaczego inne osoby które w swoich tematach też mają dużo postów nie dostały takiego samego ostrzeżenia?Rozumiem ,że gorzej się rozliczało, no ale było dozwolone takie podawanie typów (sic!)
Bo u Ciebie i u jeszcze jednego uczestnika było to już poza wszelką granica przyzwoitości, 1 typ 1 post w odstępie co mniej więcej 5 minut. Zachęcam do przeczytania regulaminu forum.
Dokładnie jak duncan napisał - można podawać typy w kilku postach ale nie 10 postów pod rząd w odstępach rzędu 1 minuta...
abstrakcja...
przeanalizowałem daty i godziny swoich postów,wnioski 3/4 ma odstęp dnia,zdarzył się jeden po około godziny.Oczywiście nie chce się kłócić, bo duncan ma prawo dawać ostrzeżenia i z niego skorzystał,tylko chciałbym aby było to uzasadnione...
polowanie na wysokie kursy jest o wiele trudniejsze.Trafić kurs 3 i 1.07 to jest różnica.Za nietrafiony typ oczywiście jest -1.W tej formie zwycięzca kończy gre praktycznie po 2 dniach typowania.Najwięcej meczy z najniższymi kursami jest na początku,więc co to jest za znawca i wygrywa konkurs jeśli nie typuje całego turnieju.
to tyle z mojej strony, pozdrawiam i gratuluję zwycięzcom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group