Tematy z typami możecie już zakładać! - typy zaś w nich podajecie od jutra
Dla przypomnienia:
Cytat:
3.3 Typy podajemy tylko z oferty sponsora, czyli Unibet. 3.4 Typować można tylko i wyłącznie zwycięzcę spotkania. Zabronione jest typowanie dokładnych wyników, wyniku 1 seta, handicapów itp. 3.5 Prawidłowo podany typ musi zawierać: datę i godzinę rozpoczęcia meczu (według oferty sponsora), nazwiska uczestników meczu, typ, kurs.
Wysłany: 2010-05-23, 07:53
Niewidzialem ze wczesniej odbywaly sie zapisy.Nie zapisalem sie a wiec moj temat do usuniecia.Nie rozumiem dlaczego niema mozliwsci zrobienia tego teraz.Przeciez turniej zaczyna sie dopiero o 11 No nic trudno....
Wysłany: 2010-05-23, 07:55
prof napisał/a:
Niewidzialem ze wczesniej odbywaly sie zapisy.Nie zapisalem sie a wiec moj temat do usuniecia.Nie rozumiem dlaczego niema mozliwsci zrobienia tego teraz.Przeciez turniej zaczyna sie dopiero o 11 No nic trudno....
Jesli prowadzacy zmienil by zdanie w tej kwesi to prosze dac znac przed 11:00. Bede czuwal
witam, czy bedzie prowadzony jakis ranking w czasie trwania konkursu, tak dla zorientowania sie jak sie ,,stoi" w klasyfikacji? Czy poprosyu na koniec podliczycie wszystko?
witam co z meczami ktore w ofercie sponsora były na 23 a sa przełożone na 24 lub 25 ? edytujemy date ( poprzez cytowanie oczywiscie )czy zostawiamy tak jak jest ?
Mam mały problem. Otóż jeden z punktów regulaminu mówi:
Cytat:
12.08.2007 21:00 Ivanovic A. - Petrova N. 2 1,55
Każde inne odstępstwo będzie karane. Prawidłowy typ ma wyglądać DOKŁADNIE jak podany w regulaminie i musi zawierać wszystkie informacje. Brak jakiejkolwiek informacji bądź też błędnie podana informacja oznacza, iż typ będzie traktowany jako nieważny.
Ja wczoraj podałem swój ostatni typ na dzisiejsze spotkania o 19:44. Sęk w tym że wczoraj o tej porze przy wszystkich tych spotkaniach zarówno na stronie bukmachera (unibetu) jak i livesports widniała godzina 11:00 i tak też podałem, typy,a okazuje się że dzisiaj te spotkania są o róznych godzinach. Podobnie ma się sytacja z jutrzejszymi spotkaniami, w tym momencie na unibecie jest przy wszystkich godzina 10:00.a domyślam się że też będzie tak jak dziś. Stąd moje pytanie,czy posiada ktoś może aktualny harmonogram turnieju ? I czy te typy które podałem będą unieważnione,choć błąd nie wynikł z mojej winy bo godziny są źle podane?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group