ehh jak dla mnie troche do du** ten regulamin.... kursy ze speedwaya są zwykle po 15 więc w żadnym dniu - prócz weekendów, moje analizki nie będą zaliczane do statystyk Ale z drugiej strony rozumiem, że chcecie dać możliwość zagrania kuponu jak największej liczbie osób, a zbyt poźne podanie kuponu zmniejsza te szanse... Więc powodzenia bo mam zamiar czerpać zyski z tego działu
Najwcześniej to chyba Bwin ale i tak liga brytyska to najwcześniej koło 18..., szwedzka koło 16, Polska też zależy od godzin rozpoczęcia... Ogólnie cieńko to wygląda Jedynie GP zawsze dosyć wcześnie jest, ale czy przed 13 to też nie jestem pewien... A jeszcze trza w to wliczyć czas na napisanie tej analizy Najwcześniej to są w naziemnych chyba, ale to znowu buki niezgodne z regulaminem...
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-06-17, 18:53
Wszystko zalezy od ukladacza, oczywiscie im mniej spotkan na kuponie tym wieksza szansa na powodzenie, mozna grac nawet systemami. Zreszta wysle osobom odpowiednim za ukladanie pw wieczorem, mialem to zrobic wczoraj, ale jakos takos nie wyszlo. Yaras ktorego dodac buka?
No jeśli dacie radę to zmienić przynajmniej w weekendy byłbym w stanie zdążyć z napisaniem analizy... A jak naziemne to najlepiej Milenium bo tam gram i jestem pewny ze w weekendy przed 13 są kursy...
Czyli Ty jesteś pierwszy w kolejce o 15:00. Jeśli nie podałeś kuponu do 15:10, to kolejka przechodzi na następną osobę, czyli Iwana. On ma czas do 15:20 itd...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group