Panowie, o co chodzi z moim meczem z 2 kolejki pomiedzy Artland Dragons - Unics Kazan? Dlaczego moj typ na zwyciestwo gospodarzy zostal oceniony jako przegrany, skoro to wlasnie Artland Dragons wygrali mecz 80:78. Prosze o poprawienie tego bledu, gdyz zmienia to bardzo wynik mojego spotkania oraz miejsce w tabeli. Pozdrawiam i czekam na reakcje.
A poniżej klasyfikacja strzelców, przypominam, że wygrywa najlepszy po II rundzie konkursu.
1. Szypi 52 2. cubbek 51
Obydwaj Panowie w II rundzie zdobyli po 50 koszy, więc minimalnie lepszy jest Szypii, który zgromadził łącznie 102 kosze i dzięki temu ma już na koncie 50 zł
a ja mam pytanie dotyczące nagród (już moge taktowe zadać, bo mam gwarantowane pieniążki haha ) jak to jest z obrotem tych pieniędzy, czy jest on wymagany czy można wypłacać bez obracania ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group