Tam powyżej zapomniałem dopisać kursy, Wszystkie na pewno były pomiędzy 1,85 a 1,91.
[ Komentarz dodany przez: Skywalker: 13 Luty 2008, 16:12 ] Za późno, nie uznaję
Heh... Dlaczego nie uznajesz ? Bo jest za późno, czy może dlatego że w końcowej klasyfikacji liczysz na wyprzedzenie mnie ?... Fakt nagiąłem przez to regulamin konkursu w którym jest jasno napisane że powinien być podany kurs przy meczach. Przeoczyłem to, napisałem po czasie. Swoją stroną mógłbyś to uznać... Przecież wiadomo że każdy kurs Handicap na Bwin w NBA jest ponad 1,81 kurs...co daje 2 pkt. ,, No ale płakać nie będę, Lecz mam też dwie inne sprawy. Dostałem małe upomnienie i ostrzeżenie że przy nagminnych "kradzieżach" typów mogę zostać usunięty z konkursu... Tu chciałbym zaznaczyć że nie słusznie to napisałeś gdyż w regulaminie jednoznacznie pisze że nie mogę kraść jedynie typów aktualnego rywala... Nie jest nic wspomniane o innych osobach typujących... Skoro nie jest to jest to zgodne z zasadami. Kolejnym błędem jest branie oferty z Bwin.. Nikt spośród zapisanych do konkursu nie zapisał się pod punktem że "regulamin konkursu może zostać zmieniony w każdej chwili" Tym postem nie chce prosić o to byś mi te typy których kursu nie podałem zaliczył na moją korzyść, lecz chciałbym Cię prosić o to, że mimo iż jesteś prowadzącym, regulamin również Ciebie obowiązuję, i jeżeli jest sytuacja nie opisana w nim, nie powinieneś ostrzegać przed usunięciem konkursu, chodzi tu o kradzież typów. Pozdrawiam =]
Tam powyżej zapomniałem dopisać kursy, Wszystkie na pewno były pomiędzy 1,85 a 1,91.
[ Komentarz dodany przez: Skywalker: 13 Luty 2008, 16:12 ] Za późno, nie uznaję
Heh... Dlaczego nie uznajesz ? Bo jest za późno, czy może dlatego że w końcowej klasyfikacji liczysz na wyprzedzenie mnie ?... Fakt nagiąłem przez to regulamin konkursu w którym jest jasno napisane że powinien być podany kurs przy meczach. Przeoczyłem to, napisałem po czasie. Swoją stroną mógłbyś to uznać... Przecież wiadomo że każdy kurs Handicap na Bwin w NBA jest ponad 1,81 kurs...co daje 2 pkt. ,, No ale płakać nie będę, Lecz mam też dwie inne sprawy. Dostałem małe upomnienie i ostrzeżenie że przy nagminnych "kradzieżach" typów mogę zostać usunięty z konkursu... Tu chciałbym zaznaczyć że nie słusznie to napisałeś gdyż w regulaminie jednoznacznie pisze że nie mogę kraść jedynie typów aktualnego rywala... Nie jest nic wspomniane o innych osobach typujących... Skoro nie jest to jest to zgodne z zasadami. Kolejnym błędem jest branie oferty z Bwin.. Nikt spośród zapisanych do konkursu nie zapisał się pod punktem że "regulamin konkursu może zostać zmieniony w każdej chwili" Tym postem nie chce prosić o to byś mi te typy których kursu nie podałem zaliczył na moją korzyść, lecz chciałbym Cię prosić o to, że mimo iż jesteś prowadzącym, regulamin również Ciebie obowiązuję, i jeżeli jest sytuacja nie opisana w nim, nie powinieneś ostrzegać przed usunięciem konkursu, chodzi tu o kradzież typów. Pozdrawiam =]
Kurs jest obowiązkowy Może i bym Ci uznał, ale byłbym nie fair wobec kilku innych uczestników, którym w takim przypadku typów nie uznałem. Co do tej "kradzieży", faktycznie takiej wzmianki nie ma, usunięty zostać nie możesz, ale co to za sens stale kopiować od kogoś typy Co do Bwin, po raz n-ty wyjaśniam, ze wielu z Was skarżyło się na myBet, że ma za słabą oferte itd, wiec nieoficjalnie typujemy z Bwin, każdy PW dostał...
Skywalker nie mam zaliczonego typu z IV kolejki 13.02.2008 01:05 Boston Celtics - Indiana Pacers, ktory zakonczyl sie wynikiem 97-104 a ja postawilem na under 203,5.
Skywalker nie mam zaliczonego typu z VI kolejki 20.02.2008 19:15 Lietuvos Rytas -9,5 - Aris +9,5, gdzie ja stawiałem na Lietuvos Rytas i mecz zakończył się wynikiem 89-74 dla tego zespołu.
Wysłany: 2008-03-02, 22:49
Błędzik się wdarł. Grupa III, pojedynek mój z baggio. Mój typ był: How many points will San Antonio score? Mniej niż 98,5 [zaliczony] typ baggio: How many points will San Antonio score? wiecej niż 98,5 [również zaliczony] A SAS Zdobyło 96 pkt.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group