Wpłacasz 15€ dostajesz bonus 10%, piszesz na bonus-pl@myBet.com w temacie wpisując Extra-Bonus oraz swój login i dostajesz kolejne 15€, czyli łącznie masz na koncie 31.5€ a obrócić musisz tylko bonusem czyli 3x16.5€ !
Wysłany: 2008-01-28, 16:28
Jakby dołączyły jeszcze trzy osoby to by było 54 zawodników. Można by zrobić 9 grup po 6 zawodników , Z grupy na szcześciu graczy trzech najlepeszych wychodziłoby z grupy automatycznie . Dawało by to 27 zawodników . Ponadto do tej 27 dołączało by pięciu najlepszych zawodników z czwartych miejsc w swoich grupach którzy to zdobyli największą liczbę koszy.
Dawało by to 32 a dalej już by było tak jak w regulaminie.
Jakby dołączyły jeszcze trzy osoby to by było 54 zawodników. Można by zrobić 9 grup po 6 zawodników , Z grupy na szcześciu graczy trzech najlepeszych wychodziłoby z grupy automatycznie . Dawało by to 27 zawodników . Ponadto do tej 27 dołączało by pięciu najlepszych zawodników z czwartych miejsc w swoich grupach którzy to zdobyli największą liczbę koszy.
Dawało by to 32 a dalej już by było tak jak w regulaminie.
Obecnie jest 55 zapisanych, czekamy na jeszcze jednego uczestnika i rozpoczynamy konkurs z 8 grupami (po zawodników w każdej)
Koniec zapisów. Teraz tylko sprawdzimy czy wszyscy podali poprawne loginy z myBet (czy takie istnieją, jak ktoś podał zmyślony - ban) i w środę ruszamy
Osoby, które sie jeszcze zapiszą będą rezerwowymi jakby ktoś wypadł...
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-02-03, 12:07
Tak na przyszłość, proponowałbym dawać zastępcze za taka samą ilość punktów, czyli w tym przypadku 1.03 sugeruje Nam mecz za 1 punkt, ale to na przyszłość uwzględnić
Mam dwa pytania, Czy serio można brać oferty z Bwin ?
Oraz Dlaczego uznaliście mi Remis w ostatniej kolejce ? Grupa G.
Rozumiem że było 0-0 w meczu, lecz mój rywal nick: bartex_89 nie typował ani razu, więc złamał regulamin, winny być przedstawić 6 typów, nie zrobił tego, więc walkower powinien być dla mnie zaliczony. Pozdrawiam
Oraz Dlaczego uznaliście mi Remis w ostatniej kolejce ? Grupa G.
Rozumiem że było 0-0 w meczu, lecz mój rywal nick: bartex_89 nie typował ani razu, więc złamał regulamin, winny być przedstawić 6 typów, nie zrobił tego, więc walkower powinien być dla mnie zaliczony. Pozdrawiam
Nie moja wina, że nie trafiłeś chociaż 1 gola A bartex_89 dostał ostrzeżenie, za drugim razem odpada.
Kurakao napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group