pyrlik_stw nie czytasz Regulaminu . Własnie straciłeś punkty za trzy zdarzenia. Podałeś trzy zdarzenia z dnia jutrzejszego. Przy każdej kolejce pisze co typujemy (z jakich dni zdarzenia)!!!!!
amciek nie czytałeś Regulaminu. Radze Ci przeczytaj go dokładnie i powoli najlepiej dwa razy. Podałeś sześć zdarzeń?????? zaliczam do kuponu pierwsze pięć.
Panowie ponieważ strasznie nie lubie dziadostwa i niepoważnych ludzi w związku z tym ogłaszam, że żegnamy się w Konkursie z osobami ,które nie zatypowały w I kolejce a zgłosiły się do Turnieju. 1.TAQ 2.babilon 3.Pyza 4.Pieko Powyzsze osoby mają jeszcze czas by zatypować do dzisiaj do 24,00 ----------------------------------------------------------------------------------- W dniu jutrzejszym na ich miejsce wejdą typerzy z listy Rezerwowej. 1Rezewowy:tino71 2Rezewowy:TMK 3Rezewowy:wislak87 ---------------------------------------------------------------- W dniu jutrzejszym mpowyzsze zmiany uwzględnie w terminarzu.
Ted ta sama sytuacja co u kolegi posty powyzej. Podałeś dwa typy z niedzieli. Uwaznie przeczytaj Regulamin i dostosuj się do niego. Przy każdej kolejce pisze jakie dni typujemy.
Informuje ,że w związku z wejściem zawodników rezerwowych punktów bonusowych za dwómecz nie przyznaje się w pojedynkach w których nastąpiły zamiany na rezerwowych. W pozostałych parach bez zmian.
To troche niesprawiedliwe ze w innych parach punkty bonusowe zostana bez zmian a Ci gdzie nie zglosil sie przeciwnik nie bedą mieli szanse na punkt bonusowy. Przeciez to nie z ich winy tak sie stało.
Masz racje ,że jest to rodzaj pewnej niesprawiedliwości , ale musisz przyznać ,ze kolejną byloby przyznanie punktu bonusowewgo, tylko za jedno spotkanie. Wszakże stawki kursów są korzystniejsze dla gospodarza. Zawsze ktoś z danej pary byłby stratny. Prosze może masz jakąś inną logiczną i sprawiedliwą propozycje. chętnie jej wysłucham i wprowadze w życie jeżeli będzie rozsądna i nikogo nie krzywdząca.Trzeba się liczyć ,że takich meczy bezbonusowych może być więcej bo jeszcze mamy jednego ,który nie typował a rezerwowego na razie nie ma. TEJ SYTUACJI NAJSPRAWIEDLIWSZE BYŁOBY PO,PROSTU ANULOWAĆ TEN PUNKT O BONUSACH I WTEDY JEST PO KŁOPOCIE. CO WY NA TO?
II Kolejka 25.02.2007 - niedziela Elit typer - piter013
Profesjonal
P71 Alkmaar-Ajax 1 2.74 --- typ na 1 połowę!! P58 Schalke-Leverkusen 1 2,00 --- typ na 1 połowę!! P23 Lens-Nancy 1 2.2 --- typ na 1 połowę!! T01 Dusseldorf-Krefeld 1 2.13 --- typ na 1 tercję!! T05 Koln-Duisburg 1 1.64 --- typ na 1 tercję!!
Ani przeoczenie ani tym bardziej oszustwo. Po prostu podany prawidłowo kupon. Każdy symbol oznacza dokładnie to co Ty rozpisałeś szczegółowo. Więc czemu szukasz taniej sensacji???
Ani przeoczenie ani tym bardziej oszustwo. Po prostu podany prawidłowo kupon. Każdy symbol oznacza dokładnie to co Ty rozpisałeś szczegółowo. Więc czemu szukasz taniej sensacji???
LOL Nie każdy wie że w profie P z numerkiem oznacza typ na 1 połowę Następnym razem rozpisujesz typy normalnie
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów...z drugiej strony mleko też nie!!
Co to znaczy normalnie? Normalnie to było teraz. A co do "nie każdy wie" To już nie moja sprawa,ze ktoś nie wie. Ja moge tylko podawać rozpis dokładniejszy dla większej czytelnosci, ale akuratnie w przypadku tego kuponu nie mogłem tego zrobić gdyż już była 12,30 i zaczynał się mecz Ajaxu i jak bym poprawił bylo by juz po czasie co jest niezgodne z Regulaminem
Ostatnio zmieniony przez Elit Typer 2007-02-25, 13:37, w całości zmieniany 2 razy
I kolejka miała zostać pierwotnie rozegrana w dni poniedziałek-wtorek stąd pewnie brak typów kilku userów. Ja z braku neta i niewiedzy nie zatypowałem wcale ( wczorajsze typy wysłał mi kolega..). Proszę zatem o nienazywanie "dziadostwem" takiego zachowania, w końcu różne są sytuacje. Ten konkurs nie jest przecież najważniejszy na świecie, a zmienianie terminarzu z dnia na dzień nie podnosi mu prestiżu.
Nikt nic nie zmieniał z dnia na dzień. Obowiązkiem Konkursowicza jest zapoznanie się z Regulaminem i śledzeniem tego co dzieje się w Konkursie. Terminarz był podany wcześniej i wiadomo było kiedy zaczynamy.To ,ze jest kolejka w poniedziałek również nie ma tu żadnego znaczenia. Wszystko podałem bardzo dokładnie wcześniej z podaniem dat i terminów oraz terminarza. Brak dostępu do netu nie stanowi żadnego usprawiedliwienia. To już Twój osobisty problem. Możesz przecież jeszcze zatypować do 24,00. Więc po prostu działaj i nie płacz.
no ja nie mam zamiaru z tego powodu płakać, tylko wytłumacz mi jak mam zatypować do 24 jak już oferty w necie nie ma...te wszystkie wydarzenia ostatnich dni tak podziałały mi na ambicje, że uczynię wszystko aby wygrać ten konkurs nawet kosztem kilkudziesięciu złotych wydanych w kafejkach internetowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group