Tutaj bede rozwiazywal wszelkie niejasnosci i pytania dotyczace konkursu. Jesli czegos nie rozumiesz , cos jest niejasne , masz jakas propozycje , pisz tutaj, na pewno odpowiem !
Czy w konkursie mogą brać udział dwie osoby z tego samego komputera??
//jezeli to nie beda konta zalozone dzisiaj ( tylko userzy z forum ktorzy juz sie udzielali) to mozna . Jesli ktores konto z dwoch o takim samym ip jest zalozone dzisiaj to nie mozna. //Ksin
Co do zgloszen: Zapisy sa od 22.00 Trzeba podac na koncu posta numer porzadkowy, ale o 22.00 bedzie troche osob chcialo sie jak najszybciej zapisac, wiec co z tymi numerami, bo wedlug mnie to pierwsze kilka osoab poda numer 1 bo bedzie myslalo ze jest pierwsza osoba, mozen jakby co te numery pozniej zedytowac ??
//Bede o tej godzinie, i bede poczatkowe wpisy poprawial, za powtarzajace sie numery wpisy nie beda usuwane. //Ksin
Pytanie co do konta w sporting...jesli ktos na chwile oebcna nie ma a zalozy je sobie pozniej? i czy przez tego linka rowniez mozna dostac aktualny bonus jaki jest w tym buku?
Edit: No juz wiem ze trzeba miec konto....a co z bonusem?
//Tego niestety jeszcze nie wiem , wydaje mi sie ze jezeli w Sportingbet jest jakis bonus to nie powinienes go stracic tylko dlatego ze rejestrujesz sie przez ten link. Jednak w tej chwili to tylko moje przypuszczenia. Ksin
mam pytanie dotyczące stricte Sportingbetu. Jak wiadomo w polskiej wersji językowej kursy bywają inne niż w angielskiej czy francuskiej. Czy kursy będziemy mieli podawać wyłącznie z polskiej wersji, czy też możemy szukać lepszych kursów na dane spotkanie w innych wersjach językowych??
//zeby wszyscy mieli tak samo i zeby uniknac przekretow ktore trudno udowodnic kursy podajemy tylko z wersji polskiej. Ksin
Ponieważ nagradzanych jest sześć miejsc, a jak wiemy z ćwierćfinałów odpadną miejsca 5,6,7,8 do wyjaśnienia pozostała kwestia jak te miejsca przydzielić.
Zrobimy tak: kolejność wśród tych typerów zostanie ułożona według ilości goli jaką zdobyli w ćwierćfinale (suma z obu meczów), a przy tej samej ilości goli lepszym typerem będzie ten u kogo suma kursów z ćwerćfinałowych typów (2 mecze = 6 typów) będzie większa.
ja bym proponowal walke o miejsca 5 i 6...np kazdy z kazdym lub losowanie par i wygrany zajmuje 5 i 6 miejsce bo jest taka sama kasa za te miejsca
//zostanie tak jak bylo, poniewaz w obu sposobach lepsze miejsca zajmą ci typerzy ktorzy zdobeda wiecej goli, nie widze wiec potrzeby rozgrywac dodatkowych meczy . Ksin
Zapisy zostaly zakonczone , jezeli okaze sie ze ktos wpisal sie dwa razy , lub nie jest zarejstrowany w Sportingbet moze sie zwolnic jescze kilka miejsc. Jednak szansa na to jest bardzo mala.
dlaczego tylko 64 osoby ?? w pierwszej wersji regulaminu było napisane ze w przypadku zgloszenia sie wiekszej liczby uczestników bedą eliminacje i tak powinno być a nie po zapisach dopiero zmienia sie zasady drugi problem jest taki ze nie wszyscy mogli sie zapisac wczoraj gdyz forum padło i nie mozna było wejść na strone aby sie zapisac
//po pierwsze : prosze nie wprowadzac ludzi w blad , poniewaz regulamin nie zostal zmieniony po rozpoczeciu zapisow. Wszystko pisalo w mailach kilka godzin przed rozpoczeciem zapisow , oraz w pierwszym poscie w temacie z zapisami .
po drugie: tak forum padlo, ale dla wszytkich tak samo , zrobila sie prawdziwa loteria i nikt nie mial wplywu na to kto moze wejsc a kto nie... gdyby forum chodzilo bezproblemowo rowniez nie wszyscy mogliby sie zapisac. Ksin
człeniu ale jeżeli sie coś się ustala i to na piśmie to chyba wypada aby tego przestrzegać, trzeba było napisać w regulaminie że zapisuje sie 64 pierwszych osób, a nie pier****ć o eliminacjach
Cytat:
Dlatego caly czas trzeba bylo probowac..ok 23 juz dobrze chodzilo forum
nie każdy ma czas na siedzenie przed monitorem i czekanie aż ktoś poradzi sobie z serwerem
//ze eliminacji nie bedzie pisalo juz wczesniej w regulaminie , w mailach i w pierwszym poscie w temacie z zapisami. Moglem to jeszcze napisac sobie na czole ale nic by chyba nie pomoglo. Ksin.
człeniu ale jeżeli sie coś się ustala i to na piśmie to chyba wypada aby tego przestrzegać, trzeba było napisać w regulaminie że zapisuje sie 64 pierwszych osób, a nie pier****ć o eliminacjach
Cytat:
Dlatego caly czas trzeba bylo probowac..ok 23 juz dobrze chodzilo forum
nie każdy ma czas na siedzenie przed monitorem i czekanie aż ktoś poradzi sobie z serwerem
//ze eliminacji nie bedzie pisalo juz wczesniej w regulaminie , w mailach i w pierwszym poscie w temacie z zapisami. Moglem to jeszcze napisac sobie na czole ale nic by chyba nie pomoglo. Ksin.
Skoro ktoś nie ma czasu nad siedzeniem przy kompie i zapisaniem się to z jakiej paki ma pretensje. Dla mnie sprawa jest śmieszna. Konkurs nie jest obowiązkowy, nie płacisz za niego więc o co dymisz? Nie zapisałeś się live twoja strata, a może zysk np. czasu :lol1: Dobra uwaga ! // vebnaster
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group