Wysłany: 2007-10-06, 11:02
Wszystkie poprawki zostaną uwzględnione, przepraszam za błędy, ale liczyłem na szybko. W pracy ciężki weekend, więc wszystko nadrobię w przyszłym tygodniu.
_________________ Życie bez muzyki byłoby monofoniczne
nawiązując do wypowiedzi kovala, dotyczącej komentarza pod moimi typami, informuje, że miałem,jak to koval napisał, pełną swobodę w oddaniu typów. Podałem za kovala te same typy co moje, gdyż takie uznawałem za najlepsze a poza tym było to najbardziej fair w stosunku do niego, gdyż oboje w tym momencie zdobywaliśmy taką samą liczbę bramek. Uniknąłem dzięki temu sytuacji ze sobie wybrałem te "lepsze" wg. mnie typy a następne w kolejności przypisałem jemu. Gorzej by było gdyby akurat wypadła kolejka, że gralibyśmy między sobą
Wysłany: 2007-10-08, 15:52
Do każdej rundy podaję dni oraz noc, z której typy są zaliczone. Twoje typy podlegały pod rundę 6, ponieważ obejmowały zakłady sobotnie oraz noc sobota/niedziela. Do 7 rundy wchodziły typy z niedzieli oraz nocy niedziela/poniedziałek. Sam zresztą zacytowałeś: Typujemy niedziela i noc niedziela/poniedziałek, więc określenie nocy samo tłumaczy Twoje wątpliwości.
Wysłany: 2007-10-08, 16:36
DreamT napisał/a:
Do każdej rundy podaję dni oraz noc, z której typy są zaliczone.
Jeżeli runda 6 obejmowała typy sobotnie oraz noc sobota/niedziela to zrozumiałe jest, że noc sobota/niedziela NALEŻY do 6 rundy. Nie ma potrzeby dodatkowego określania, do której godziny jest noc, a od której dzień. Rundy piątek, sobota, niedziela są jednodniowe i do każdego dnia jest określona noc, z której typy są zaliczane do danego dnia. Jeżeli w opisie rundy jest niedziela i noc niedziela/poniedziałek to logiczne, że nie jest to noc sobota/niedziela.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group