Typujemy zdarzenia w oparciu o regulaminowy czas gry (bez dogrywek i karnych): 1x2, 1 tercja, liczba bramek under/over w całym spotkaniu.
Jeszcze trzeba mieć możliwość typowania zdarzeń under/over czy tercje
Czy wybór tego bukmachera na patrona hokejowego to przypadek, jakas umowa czy też świadomy wybór? Bo ofertę hokejową to mają powiedzmy sobie szczerze marnej jakości..
w jaki sposob zostana wylonieni gracze, ktorzy awansuja do glownej rozgrywki, jezeli kilka/kilkanascie osob w eliminacjach nie trafi zadnego typu (badz beda mieli taki sam wygrany kurs i bedzie on zarazem najnizszym kursem)
jeszcze nie wszystkie ligi grają, ale jak ruszą to na pewno nie zabraknie spotkań do obstawania po kursie min. 1,7....ja uwazam , że jak grając z Bwin dawaliśmy radę, to z Bet-at-home też damy. Na pewno nie mają niższych kursów patrząc ogólnie na Hokej.
Poza tym takie 1,7 w hokeju to jakby 1,3 w piłce nożnej, a te overki o których pisał szandek też chciałem grać bo były zbyt oczywiste.....większość przynajmniej
ogólnie : ciekawa uwaga , ale ja osobiście jestem przeciwny . pozdro
Wysłany: 2007-09-18, 19:47
Tak nie może być, zresztą i tak z doświadczenia wiem, że kilka osób w trakcie zabawy sie wycofa. Skład ekipy powoli się uzupełnia i za parę dni ruszymy z zabawą.
_________________ Życie bez muzyki byłoby monofoniczne
DreamT mam taką małą sugestię, żeby może zostać przy 54 graczach. To wtedy daje 6 grup po 9 graczy a nie 10 jak bylo zawsze, ale sam wiesz jak było w poprzednich edycjach z frekwencja w dalszym etapie konkursu... ale decyzje pozostawiam Tobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group